Близька подруга Єлизавети II про шлюб принца Гаррі: “Все це закінчиться сльозами”

23

Шлюб – непроста справа. Якщо в ньому з’являються якісь проблеми і вчасно їх не вирішують, то велика ймовірність, що скоро ці проблеми союз і зруйнують. Шлюб Меган Маркл і принца Гаррі завжди здавався міцним. Як тут сумніваєшся, якщо заради дружини Гаррі кинув усе на світі і переїхав жити за океан. Але останнім часом про стосунки герцогів Сассекських ходять тривожні чутки. Інсайдери поки що пошепки, але все ж натякають на можливе розлучення колишньої актриси та молодшого сина короля Чарльза.

Чи вірять у шлюб Гаррі та Меган наближені до палацу

Тим, хто не знайомий особисто з принцом Гаррі та Меган Маркл, звичайно, складно судити про те, наскільки міцні їхні стосунки. Тому королівські експерти зазвичай намагаються дізнатися більше конкретної інформації наближених до королівської сім’ї. Біограф Том Бауер спеціально для своєї книги «Помста: Меган, Гаррі та війна між Віндзорами» поспілкувався з фрейліною покійної Єлизавети II леді Сьюзан Хассі.

Леді Сьюзан довгі роки була не просто фрейліною королеви, а й її близькою подругою. Вона прийшла до палацу ще 1960 року. Тоді вона допомагала відповідати на листи. Пізніше леді Сьюзан заслужила на повагу і любов у палаці. Вона зблизилася з королевою. Хассі навіть стала однією з хрещених принца Вільяма. Думаємо, ледь Сьюзан не стала б розпускати чутки про королівську сім’ю або ділитися недостовірною інформацією.

Колишня фрейліна королеви висловилася про шлюб Гаррі та Меган. Звичайно, її думку можна вважати суб’єктивною (як і чиєсь інше), проте у леді Сьюзан очей у таких питаннях явно накидане. Жінка зізналася королівському біографу, що вона не вірить у шлюб герцогів Сассекських — він приречений, він не має майбутнього.

Читайте також:  23-річний хлопець Мадонни пішов від зірки до своєї ровесниці

Цікаво, що таку думку леді Сьюзан Хассі висловила ще до весілля принца Гаррі та Меган Маркл. За словами Тома Бауера, фрейліна була на обіді з керівниками театру. Саме тоді відбувся діалог, який може стати пророчим. Театрали обговорювали, що після весілля Меган зможе до них приєднатися. Але леді Сьюзан зненацька натякнула на те, що союз Гаррі та Меган довго не протримається. «Все це закінчиться сльозами. Запам’ятайте мої слова»– Додала фрейліна.

Чи правда, що шлюб Меган Маркл і принца Гаррі тріщить по швах

Леді Сьюзан Хассі не одна, хто впевнений, що відносини Гаррі та Меган скоро розваляться. Інформація про це також поділилася леді Колін Кемпбелл. Цю жінку вважають королівським експертом, щоправда, неофіційно. Вона відома тим, що її слова у результаті виявляються істиною.

Так ось, леді Колін надала відомості про те, що герцоги Сассекські зараз перебувають у процесі розлучення. У їхніх стосунках багато проблем, тому Гаррі виступив із ініціативою розірвати шлюб. Поки що самі Сассекси мовчать про це як риби. Хто знає, може, це леді Колін помиляється.

У будь-якому випадку, щоб знати напевно, що відбувається між Гаррі та Меган, потрібно чекати на офіційні повідомлення. Стежте разом з нами за ситуацією.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я