Чому всі в захваті від нового виходу Кіану Рівза з його коханою

24
Кіану Рівз & Александра Грант

Як стало відомо, Кіану Рівз вийшов у світ із коханою. Здається, знаменитості щодня тішать шанувальників своїми появами на публіці разом із другими половинками. Однак щодо зірки “Матриці” подібне трапляється значно рідше, ніж того хотіли б фанати. Який же вигляд мали герої нашого матеріалу і чим примітна їхня поява, ти дізнаєшся разом з нами в найближчі кілька хвилин.

Кіану Рівз вийшов у світ із коханою

Новина про те, що Кіану Рівз вийшов у світ з коханою, в одну мить заполонила заголовки ЗМІ та публікації в соціальних мережах. І дивуватися тут нічому. Зірка “Матриці” не дуже любить поширюватися про справи любовні. Так, приміром, досі невідомо, чи узаконили свої стосунки Кіану та Александра Грант.

Кіану Рівз & Александра Грант

Хоча вже не перший рік ходять чутки про те, що закохані щонайменше на половині пройденого шляху до одруження. Що вже говорити, ще два роки тому інсайдери по секрету розповіли журналістам одну цікаву деталь. Так, за їхніми заявами, актор і художниця заручені. Щоправда, поки що не було ні доказів цьому, ні вже тим більше спростувань.

Проте сама Грант зізнавалася, що вони з Кіану постійно мотивують одне одного на особистісне зростання. “Що мені подобається в Кіану і наших взаєминах, так це те, що ми підштовхуємо один одного до пошуку нових ідей“, – ділилася жінка в інтерв’ю. А ось за словами її друзів, у роботах Олександри “стало більше щастя”.

Кіану Рівз & Александра Грант

“Такі щасливі”

Але, звісно, необхідно розповісти тобі і про спільний вихід наших закоханих. Так, знаменитості з’явилися на гала-вечорі в Музеї сучасного мистецтва в Лос-Анджелесі. Захід відбувся 13 квітня. Кіану постав у костюмі з сірим шарфом. При цьому, що важливо, зірка Голлівуду змінився за допомогою короткої стрижки, відмовившись від довгого волосся.

Читайте також:  Як юна українська модель Крісті Пономар підкорила світові подіуми

Кіану Рівз & Александра Грант

Олександра, зі свого боку, зробила вибір на користь бірюзової сукні до підлоги з розрізами з боків. Закохані не соромилися позувати фотографам і водночас трималися за руки, виявляючи ніжність одне до одного. Дивлячись на знімки, не скажеш, що йому вже 59, а їй 54 роки.

Варто нагадати, що знайомство Олександри та Кіану відбулося ще 2011 року. Тоді актор працював над власною книгою “Ода щастю”. Грант виступила як ілюстраторка твору. Тривалий час між ними була лише дружба. Проте вже 2019 року вони офіційно постали як пара на гала-вечорі Art + Film у Лос-Анджелесі.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я