3 найпростіші способи, які допоможуть вивести зайву воду з організму за один день

97

Дуже часто несподіване збільшення у вазі в кілька кілограмів говорить лише про одне — в організмі накопичилася зайва рідина. Це дає загальну одутлість і провокує набряки на обличчі: все те, через що нам так сильно не подобається власне відображення в дзеркалі.

Якщо скупчення зайвої води в організмі відбувається періодично і не пов’язане із захворюваннями серця, нирок або гормональними порушеннями, то швидко вивести її не складе жодних труднощів. Ось 3 простих та робочих техніки, які допоможуть вам розпрощатися з набряками за один день, пише The Voicemag.

Трав’яний чай

Приготування такого лікувального напою вам знадобиться меліса, шипшина та брусниця. Приготуйте великий чайник та розтягуйте його на цілий день. Відвар допоможе поступово вивести зайву воду і зітре з обличчя сліди набряків.

Ванна із сіллю

На цілу ванну вам знадобиться 500 г солі і 200 г соди. Влаштуйте собі вечірній спа-ритуал: проведіть у солоній воді не менше півгодини. Відтік зайвої рідини та полегшення ви відчуєте відразу після виходу з ванної.

Сауна чи лазня

Під час цих приємних процедур зайва рідина з організму виводиться разом із потом. Однак не перестарайтеся, особливо за наявності серцевих патологій або інших серйозних проблем зі здоров’ям.

.

Читайте також:  Китайці зустрічають Новий рік

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я