16-річного підлітка вбито в ізраїльській військовій операції

20

Ситуація на окупованому Західному березі кілька місяців залишається дуже напруженою. За даними палестинських джерел, одного юнака було вбито кулею в голову.

16-річного підлітка вбили під час ізраїльської військової операції

16-річного підлітка вбито – його було застрелено під час операції ізраїльських військових на окупованому Західному березі, повідомляють палестинські джерела.

Молодого чоловіка було поранено в голову в місті Наблус, за даними міністерства охорони здоров’я в Рамаллі. Повідомляють, що цього року в ході операцій ізраїльської армії вже було вбито чотирьох палестинців.

16-річного підлітка вбито у перестрілці у відповідь

За словами ізраїльських військових, солдатів було обстріляно під час арешту двох підозрюваних у Наблусі. Після цього військовослужбовці відкрили вогонь у відповідь.

Ситуація на окупованому Західному березі кілька місяців залишається дуже напруженою. З початку хвилі терору навесні минулого року ізраїльська армія проводить там дедалі більше рейдів. Це неодноразово призводило до смертельних зіткнень.

У 2022 вбито 173 палестинці

Минулого року, за даними Міністерства охорони здоров’я, 172 палестинці були вбиті в результаті військових операцій або власних нападів – більше, ніж будь-коли з 2006 р. Зовсім недавно, у вівторок, міністерство повідомило про смерть 15-річного підлітка в місті на південь від Віфлеєму.

Читайте також:  Жаїр Болсонару не хоче бути лідером опозиції

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я