Зірка “Гри престолів” Джек Глісон прибув до Києва з пікапом для ЗСУ

202
Game of Thrones star Jack Gleeson arrived in Kiev with a pickup for the AFU

Фанати “Гри престолів” запам’ятали Джека Глісона за роллю рідкісного мерзотника Джоффрі Баратеона. Утім, шанувальники серіалу знають, що в реальному житті ірландський актор зовсім не схожий на свій екранний образ. Молодий ірландець – філантроп, сміливець і скромняга-хлопець. Популярність свою розглядає як інструмент, за допомогою якого творить добро. Так, наприклад, зараз Джек Глісон у Києві, спілкується з українськими солдатами та акторами. Артист приїхав до столиці України не просто так, а з подарунками для захисників воюючої країни!

Джек Глісон у Києві: навіщо приїхав, що привіз

Jack Gleason

Зовсім не Джоффрі, свого часу Джеку знадобилося чимало сил, щоб позбутися образу Джоффрі Баратеона. Надто вже переконливо молодий ірландець виконав роль егоцентричного негідника! Справа дійшла до того, що Глісон захотів закінчити акторську кар’єру. “Спосіб життя актора з успішного телесеріалу – це не моє”, – заявляла знаменитість.

Джек Глісон

Фанати Глісона знають, що хлопець завжди прагнув жити простим життям, а не блищати серед голлівудських зірок. Утім, за роки, що минули після фіналу “Гри престолів”, близькі друзі актора переконали його переглянути своє рішення. Зрештою, було б просто злочином зарити в землю такий талант, як у Джека!

Джек Глісон

Ірландський філантроп

З життям актора Глісона примирила можливість використовувати свою популярність для добрих справ. З 2013 року колишній Джоффрі Баратеон колесить світом, надаючи підтримку бідним і знедоленим. Сам розумієш, пройти повз кошмар, що коїться в Україні, Джек Глісон просто не міг. Ірландець охоче влився до лав знаменитостей, які допомагають атакованій Росією країні!

Jack Gleason

Мало хто очікував від Глісона активної підтримки України. Справді, артист цілком міг би обмежитися щедрими пожертвами, як зробив, наприклад, Ді Капріо. Але зараз Джек Глісон у Києві! Причому, судячи з того, що він там робить, актор прекрасно розуміє, заради чого приїхав до столиці України.

Не словом, але ділом

Далеко не кожен знаменитий філантроп ризикне вирушити в країну, що воює. Серед тих, хто не побоявся особисто підтримати Україну в протистоянні окупантам, – Анджеліна Джолі і Шон Пенн, Бен Стіллер, Джессіка Честейн і Лів Шрайбер. Тепер до цих сміливців приєднався і Джек Глісон.

Одними словами підтримки справа не обмежилася. Ірландець привіз із собою пікап, який одразу ж передав ЗСУ. Джек хоче пробути в Україні 3-4 дні. Збирається провести кілька зустрічей із шанувальниками – і військовими, і цивільними. Крім того, у планах Глісона – благодійні заходи, дохід від яких піде на вантажівку для українських мінометників.

Люди, які побували на зустрічах за участю Джека, захоплюються спокоєм і самовладанням молодого ірландця. Глісона навіть повітряна тривога не збентежила! Українські музиканти й артисти теж гідно оцінили вчинки актора. Так, наприклад, хлопці з Kalush Orchestra, переможці Євробачення-2022, презентували гостю з-за моря фірмову панаму. “Дякуємо тобі особисто за те, що приїжджаєш до нас у такі важкі часи й підтримуєш нас”, – звернулися музиканти до Джека. Ірландець не словом, а ділом показав, що він – справжній друг України!

Читайте також:  Путін звинуватив Захід у війні проти України

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я