Зіпсований сніданок: помилки, які роблять вівсянку несмачною

36

Вівсянка — справді сніданок чемпіонів. Готувати її не тільки швидко і легко, але й дешево, і це ситна і корисна страва. Вживати його можна на повсякденній основі, отримуючи щедру порцію корисних мікроелементів на початку дня. У цій статті ми розповімо, які 4 головні помилки припускаються найчастіше при приготуванні корисної каші.

1. Неправильний час для засипання пластівців

Якщо ви додасте вівсянку в киплячу воду не вчасно, можна отримати несмачну кашу. Якщо ви хочете, щоб вона була ніжною та кремовою, потрібно додати пластівці після того, як рідина закипить. А якщо варите на молоці – насипте саме в холодне, тільки після цього вмикайте вогонь і варіть.

2. Мало солі чи взагалі її відсутність

Сіль – обов’язковий інгредієнт у будь-якій страві, починаючи від супів, закінчуючи тестом. Саме завдяки їй їжа має не прісний смак. У вівсянку її потрібно обов’язково додавати, якщо хочете повністю розкрити її смак – додайте на початку, а якщо посолите наприкінці – вона матиме просто солоний смак.

3. Маленький посуд

Для варіння каші потрібно брати велику каструлю, так як вона часто “втікає” через краї, це може також у результаті вплинути на смак.

4. Зобивати її перемішувати

Якщо ви залишите кашу і не помішуватимете її в процесі варіння – вона перетвориться на жахливу жижу, яка буде не тільки корисною, але ще й неїстівною.

.

Читайте також:  Як позбутися звички вічно спізнюватися

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я