Краще викинути! Яка частина курки найшкідливіша

22

Найрізноманітніші страви з курятини готують практично у кожній родині. Однак їсти можна не всі частини курки – м’ясо може завдати більше шкоди, ніж користі.

Куряче м’ясо дуже популярне – його люблять як послідовники здорового способу життя, так і любителі фастфуду. Коштує курятина дешевше, ніж свинина чи яловичина, тому готують із неї найрізноманітніші страви практично у кожній родині. Портал Glavred розповів, яка частина курки найшкідливіша і найкорисніша, а яка – отруйна.

Куряче м’ясо містить багато вітамінів та мікроелементів. У 100 г курятини – лише 110 калорій, тому її можна вважати дієтичним м’ясом. Біле м’ясо, тобто грудинка, вважається найкориснішою частиною курки. У ній найменше холестерину та жиру. Грудинку часто використовують ті, хто хоче схуднути.

Яка частина курки найшкідливіша

Найшкідливішою частиною курки вважається куряча шкіра, тому що в ній немає жодних вітамінів, і вона містить високий рівень холестерину та жиру. Ще одна небезпека курячої шкіри в тому, що в ній можуть бути залишки хлору, які використовуються для надання несвіжим тушкам товарного вигляду. Таким чином, краще вживати будь-яку частину курки тільки після того, як з неї буде знято шкіру.

Не найкорисніша частина курки – це крила. Так як по суті вони складаються тільки зі шкіри та частин, то в них немає вітамінів та корисних елементів. Крім того, при приготуванні страви використовується велика кількість олій, приправ та жирів, які прискорять процеси старіння в організмі.

Яка частина курки отруйна

Найнебезпечніша частина курки – це її внутрішні органи. Справа в тому, що саме вони страждають насамперед, якщо в курку потрапляють якісь паразити або її напихають хімікатами.

Особливо шкідливими вважаються курячі легені. Вони можуть бути бактерії – листерії, які дуже важко вбити навіть за допомогою термічної обробки.

Читайте також:  Потрібно викидати! Подряпини на сковорідках небезпечні для здоров'я

Також шкідливою частиною є гузка, оскільки вона може містити велику кількість патогенних бактерій.

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я




Введіть символи зображені вище :