Якщо дуже хочеться: які продукти можна з’їсти перед сном

23

Всі ми любимо перекусити перед сном, чого тут приховувати. Часто це щось шкідливе та солодке, адже так хочеться порадувати себе наприкінці робочого дня. Але чи знали ви, що їсти перед сном може бути не тільки смачно, а й корисно?

Білок

Білок завжди корисний для організму, не лише вночі. Але якщо дуже хочеться пожувати щось пізно, то потрібно робити ставку саме на білок. Білок без вмісту або з мінімальним вмістом жиру забезпечить ситість надовго та допоможе уникнути нічного переїдання. Робіть ставку на тофу, хумус, бобові, індичку, яйця пашот та молоді сири.

Риба

Риба ділиться на два сорти – та, що багата на вітамін В6, і Омега-3. Саме вони беруть активну участь у виробленні мелатоніну та серотоніну. Ось чому приготовлена ​​на пару або на грилі риба з невеликою порцією овочів – та сама ідеальна вечеря, про яку всі говорять.

Мигдаль

Горіхи багаті на безліч вітамінів, серед них — магній. Це один із ключових компонентів для жіночого здоров’я. Він розслаблює м’язи. Це дуже добре допомагає після активних тренувань. Жменя мигдальних горішків перед сном допомагає швидко вирішити проблему безсоння. Але до 18:00 або 19:00 їх потрібно вживати у кількості до 5-6 штук.

.

Читайте також:  Померла «посол миру» Мевлюде Генч

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я