Які костюми на Хелловін обрали собі зірки цього року

51

Щорічно наприкінці жовтня відзначають Хелловін. У західній культурі це свято особливо популярне. Хоча в нас багато хто, особливо молодь, теж його відзначають. Гарбузи, вогники, свічки, кумедні і навіть моторошні солодощі і, звичайно, стилізовані вбрання — це незмінні атрибути свята. Сама суть Хеллоуїна набагато глибша, але сьогодні не про це. Цікаво, як цього року відзначали Хелловін різні знаменитості? У кого перетворилися Кім Кардаш’ян і Періс Хілтон, які костюми на Хелловін обрали Кендалл Дженнер і Ребел Уілсон – про все це в статті. Навіть Ілон Маск причепурився з такої нагоди. А вишнею на тортику, без сумніву, стало вбрання королеви Хеллоуїна Хайді Клум. Про її костюм хочеться розповісти більше.

Які костюми на Хелловін обрали собі зірки цього року

Ребел Вілсон

Зовсім необов’язково на Хелловін вбиратися в когось страшного. Простір для фантазії дуже великий – це не тільки відьми, вампіри та перевертні. Ось і Ребел Уілсон показала, що можна перетворитися хоч у ляльку Барбі. Щоправда, особливістю вбрання актриси було те, що вона зображала Барбі просто в упаковці. Вийшло кумедно, чи не так?

Періс Хілтон

Знаменита блондинка також відвідала одну зі святкових зіркових вечірок. Для цієї події Періс обрала образ Сейлор Мун. Хто з нас у дитинстві не мріяв бути як ця героїня? Хілтон втілила свою мрію. Чоловік Періс із задоволенням підіграв коханій в образі Такседо Маска.

Кім Кардашьян

Кім зробити повністю у своєму стилі. Вона любителька нарядів, що обтягують. Так що супергеройська образ Рейвен Даркхолм (Містік) підійшов їй ідеально.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kim Kardashian (@kimkardashian)

Кендал Дженнер

Знаменита модель відзначала Хелловін в образі мультяшної героїні. Джессі з “Історії іграшок”. Своє вбрання вона трохи трансформувала, демонструючи шикарну фігуру. Фанати Кендалл були в захваті і назвали її наймилішою дівчиною-ковбоєм у світі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kendall (@kendalljenner)

Кайлі Дженнер

Сестра Кендалл Кайлі зробила ставку не на милоту. Вона вбралася нареченою Франкенштейна. До речі, це не єдине вбрання, в якому Кайлі відзначала Хелловін. Видно, надто вже знаменитість любить це свято. Також вона постала в образі володарки темряви Ельвіри.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від KYLIE JENNER | Fan Page (@kylieunia)

Ліззо

Співачка Ліззо вирізнялася особливою яскравістю. Вона обрала вбрання Мардж Сімпсон. Ліззо перетворилася на цю героїню повністю – жовта шкіра, синє волосся. Серйозний підхід!

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Lizzo (@lizzobeeating)

Королева Хеллоуїна Хайді Клум

Супермодель та актрису Хайді Клум заслужено називають королевою Хеллоуїна. Потрапити на її вечірки Хеллоуїна — мрія багатьох. Щоправда, попередні два роки Хайді не влаштовувала своє традиційне святкування. Але цього року культова вечірка Хайді Клум на честь Хелловін знову повернулася. Зірка виклалася на повну. Тільки глянь на її костюм!

Читайте також:  Смертельна тиснява в Сеулі: звинувачуються 23 чиновники

49-річна модель відзначила Хелловін в костюмі хробака. Вона була в образі з голови до ніг. Реалістична фігура мала гребені і була доповнена вигнутою головою та довгим хвостом. Хайді супроводжував чоловік Том Каулітц в образі рибалки із закривавленим оком. Хайді так любить Хелловін та всі ці святкові вбрання, що навіть не злякалася власної клаустрофобії, коли весь вечір провела у такому закритому костюмі.

Чиє вбрання сподобалося тобі найбільше? А ти колись вбиралася в хеллоуїнський костюм?

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я