Як знаменитості зробили асиметрію обличчя своєю родзинкою

205

Загальна риса багатьох жінок — шукати вади у своїй зовнішності. Звичайно, є ті, які змогли полюбити себе цілком: з горбинкою на носі, з асиметричними очима, з тонкими губами і так далі. Адже це не вади, а твої особливості, які й роблять тебе унікальною. До речі, серед знаменитостей теж не всі ідеальні, але вони змогли досягти успіху. Пропонуємо поговорити про те, у кого із знаменитостей асиметричне обличчящо помітно неозброєним оком.

У кого із зірок асиметричне обличчя

Людей з ідеально правильними рисами обличчя у світі не так уже й багато. Асиметрія обличчя та тіла – звичайне явище. Думаю, ти не раз помічала, що одна нога в тебе, можливо, трохи більше за іншу. Те саме може бути і з очима. Просто в одних людей це виразно помітніше, ніж в інших. Засмучуватися з цього приводу чи критикувати себе точно не варто. І багато знаменитостей своїм прикладом показують, що це справді так.

Періс Хілтон

Світська левиця-барбі Періс Хілтон завжди дуже уважна до своєї зовнішності. Не секрет, що зірка робила собі пластику обличчя. Але навіть це не виправило помітну асиметрію на її обличчі. Найбільше це помітно з очей. Може здатися, що у блондинки постійний нервовий тик. Але справа не в цьому, а в тому, що одне око знаменитості дещо інше.

Розуму Турман

Схожа ситуація і в актриси Уми Турман. Праве око зірки завжди начебто небагато примружений. Це теж витівки асиметрії. Але хіба фанати від цього люблять акторку менше? До речі, зручний макіяж завжди може виправити ситуацію або згладити її. І Ума цим активно користується.

Бредлі Купер

Чоловіки не є винятком. У них також риси обличчя можуть бути асиметричними, як у Бредлі Купера. Чесно кажучи, у фільмах за участю актора практично непомітно, що ліва частина обличчя Бредлі немов опущена вниз. Але фото анфас видають маленький секрет актора. Ех, все одно Купер – красень.

Читайте також:  Як Селена Гомес обійшлася з подругою, яка пожертвувала їй нирку

Райан Рейнольдс

Ще один голлівудський Аполлон Райан Рейнольдс також має асиметрію на обличчі. Найбільше це помітно по лобі та очам. Але це не завадило актору отримати за дружину красуню Блейк Лайвлі. Та й натовпам фанаток явно начхати на те, що у Райана одне око розташоване трохи нижче іншого.

Енн Гетевей

Навіть Енн Хетеуей, яка для багатьох є взірцем краси та привабливості, потрапила до нашого списку. Якщо придивитися, то на її обличчі теж можна помітити асиметрію (найбільше на носі та вилицях). Також у актриси трохи піднято внутрішні куточки очей. Краса не ідеальна. Поглянь на Енн і переконайся в цьому.

Сільвестр Сталлоне

Асиметрія на обличчі знаменитого “Рембо” видно відразу, навіть сильно придивлятися не потрібно. Але хіба з ідеальними рисами актор був би тим Сталлоне, якого так любить публіка?

Хоч би що хто казав, зовнішність — далеко не головне в житті. Пам’ятай про це і не надумай комплексувати!

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я