Як зараз виглядає 18-річна Захара, старша дочка Джолі та Пітта

379

Старша дочка Джолі та Пітта опинялася у центрі уваги журналістів лише раз, у далекому 2007 році. Жахливий скандал, що тоді вибухнув, погрожував закріпити за Анджеліною статус торгівлі дітьми! Коли акторка зуміла відбитися від звинувачень, папараці знову забули про дівчинку із гучним ім’ям Захара. І дуже дарма, адже, як би дивно це не звучало, сьогодні її називають зірковою парою!

Старша дочка Джолі та Пітта: як зараз виглядає Захара

Головна тихоня

Захара друга за старшинством зі спадкоємців зоряної пари. Цікаво, що донедавна мовчазна дівчинка з Ефіопії була практично нецікава пресі. Адже всі інші діти Джолі та Пітта регулярно отримують свою частку уваги журналістів. Навіть прихильник Пакс періодично стає об’єктом переслідування папараці!

Меддокс, старший брат Захари — ключова особа у протистоянні Бреда та Анджеліни. Подейкують, саме він став остаточною причиною їхнього розлучення. Рідні діти пари, непостійна Шайло та близнюки Нокс із Вів’єном, викликають інтерес у публіки як можливі спадкоємці таланту батьків. І лише Захара завжди залишається за кадром.

Серце скандалу

Втім, того єдиного разу, коли до бідолашного були прикуті погляди всього світу, Захаре вистачило з головою. Чи бачиш, до 2007 року всі вважали, ніби рідна мати дівчинки пішла в інший світ при пологах. Але тут виявилося, що Мантеваб Давіт Лебісо жива. І просить Анджеліну дозволити їй спілкуватися із дочкою!

Вибухнув нечуваний скандал! Акторці встигли навіть оближно звинуватити у торгівлі дітьми. Проте пізніше з’ясувалося, що Мантеваб підписала відмову від Захари не просто так. Народжена поза шлюбом у дуже бідній родині, дівчинка просто не мала шансів на щасливе життя. Тоді Лебісо вважала, що все зробила правильно.

Читайте також:  Брюсу Віллісу погіршало: у зірки діагностували деменцію

Дорога до самостійного життя

Подейкують, свого часу між Захарою та Енджі стався серйозний конфлікт. Дівчинка хотіла налагодити стосунки з рідною матір’ю. Приймальня мати відмовила. Більше того, Джолі доклала всіх сил до того, щоб Захара і Мантеваб не спілкувалися. Але замість того, щоб на емоціях посваритися з Анджеліною, дівчинка вирішила вичікувати

Ще тоді, багато років тому, Захара виявила невластиву своєму віку мудрість. Нині ж 18-річну дівчину заслужено звуть найспокійнішою та самодостатньою зі всього численного зіркового клану. Старша дочка Джолі та Пітта впевнено виходить на лідируючі позиції у власній родині!

Мудра не за роками

Найцікавіше, що при цьому Захара примудряється підтримувати добрі стосунки майже з кожним членом свого роздробленого сімейства. Меддокс з Паксом сестру поважають, як і вічно депресивні близнюки. Шайло називає Захару найкращою подругою. І навіть сама Енджі прислухається до думки на рідкість урівноваженої дівчини!

Розквітла Захара та зовні. Толстовки оверсайз та безглузді джинси пішли в минуле. Жіночі сукні, елегантні штани — з незграбного підлітка Захара перетворилася на елегантну красуню. Особливо це помітно на тлі Анджеліни, що помітно здала останнім часом. Схоже, у сім’ї Джолі-Пітт намітився новий лідер.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я