Як Меган Маркл здивувала Єлизавету II вибором подарунка на Різдво

42

У британській королівській родині Різдво давно вважається важливим святом. Ще з часів королеви Вікторії його стали відзначати при дворі особливим чином. Традиції часом змінювалися, на зміну старому приходило щось нове. До відходу королеви Єлизавети II вся королівська сім’я збиралася в Сандрінгемі, щоб відзначити свято. І важливою частиною заходів було вручення подарунків. Декілька років тому подарунок Меган Маркл королеві до того розсмішив правительку, що, за словами очевидців, вона довго заливалася сміхом. Що ж герцогиня піднесла Єлизаветі і чому той випадок став виразом особливого ставлення до Мегана, розповімо далі.

Подарунок Меган Маркл королеві на Різдво

Традиційно на різдвяні посиденьки в Сандрінгемі з королевою та всім сімейством Віндзорів запрошувалися лише ті, хто вже офіційно став частиною сім’ї. Винятки робилися для тих, хто вже оголосив про заручини із членом монаршого сімейства. «Немає кільця – немає запрошення»– Так це можна описати однією фразою.

Цікаво, що своє правило Єлизавета II не раз порушувала. Так, одного разу запрошення на сімейне свято отримав італійський аристократ Едоардо Мапеллі-Моцці, який є чоловіком принцеси Беатріс. Щоправда, на той момент вони навіть не були заручені. Таке ж виняток королева свого часу зробила й у Меган Маркл.

На актрису чекали в Сандрінгемі, коли принц Гаррі ще не зробив їй пропозицію. Очевидно, королева розуміла, що у пари все серйозно. Тому зробила для Меган приємний винятокЯке явно можна було вважати виразом особливого ставлення до майбутньої герцогини.

У свою чергу Меган віддячила королеву подарунком, який точно підняв її величності настрій. У Віндзорів прийнято дарувати на Різдво не дорогі подарунки, а символічні, часто кумедні. 2017 року Меган вперше стала учасницею цього дійства — сімейного обміну подарунками, який відбувався на святвечір.

Читайте також:  «Вона поводиться як біла ворона». Чому шлях до палацу для Меган закритий

Члени сім’ї зібралися у світлій вітальні, і принц Філіп почав цю жартівливу церемонію. Коли королева відкрила подарунок Мегану, вона довго і щиро сміялася. Маркл піднесла Єлизаветі іграшкового хом’яка, який співав пісні. Королева справді була в захваті і вважала, що ця іграшка «може скласти компанію її собакам». Саме так, за словами очевидців, правителька прокоментувала презент Меган. Хом’як королівським коргам, до речі, справді припав до душі. Правда, дуже швидко вони розірвали його на шматки. Напевно від великої симпатії.

Інші цікаві моменти різдвяних зборів Віндзорів

Якщо Меган Маркл до весілля прийняла запрошення від королеви на Різдво, то Кейт Міддлтон виступила свого часу з іншою позицією. До того як Кейт і Вільям стали офіційно чоловіком та дружиною, Кейт відмовлялася відвідувати святкові заходи у Сандрінгемі. Вона заявила, що прийде туди лише як законна дружина Вільяма, майбутнього короля. Як бачиш, м’яка Кейт може бути досить важливою у своїй позиції.

Натомість, коли Кейт стала герцогинею Кембриджською, вона вже з усією відповідальністю підходила до запрошення та вибору подарунків. Напевно, найбільше сім’ї запам’ятався її презент принцу Гаррі – Набір «Вирости свою власну дівчину». Також смішно відзначився принц Вільям, коли подарував Єлизаветі шапочку для душу.

Різдво не за горами. Цікаво, як цього року Віндзори його відзначать. Стеж за новинами королівської родини разом із нами.

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я