Чому урвався терпець Кейт Міддлтон після виходу серіалу «Гаррі та Меган»

66

Принц Гаррі та Кейт Міддлтон завжди були досить близькі. Навіть після всіх шпильок, які не раз звучали з вуст герцогів Сассекських про королівську родину, Кейт намагалася залишатися терпимою і ставитися з розумінням до опальних родичів. Але зараз, після виходу документального серіалу «Гаррі та Меган», терпець принцеси Уельської урвався. Інсайдери стверджують, що Кейт дуже образилася на брата свого чоловіка. Тепер вона не має бажання спілкуватися чи робити якісь кроки назустріч, щоб помиритися.

Чому принц Гаррі та Кейт Міддлтон опинилися по різні боки барикад

Документальний серіал про Гаррі та Меган від платформи Netflix викликав фурор у Великій Британії. Він став найбільш перегляданим за 2022 рікнезважаючи на те, що вийшов практично перед Новим роком – у середині грудня. Але королівській сім’ї від цього мало радості.

Члени королівської сім’ї зберігають мовчання і не висловлюються публічно про нове творіння Сассекс. Але інсайдери, близькі до палацу, знають, що серіал точно зачепив Віндзоров. Якщо принц Вільям сприйняв усе, що прозвучало в серіалі, більш-менш спокійно, то цього не скажеш про його дружину Кейт.

Кейт Міддлтон завжди добре ставилася до Гаррі. За роки, які вони разом провели у королівській родині, Кейт та Гаррі зуміли зблизитися. Але зараз серіал став ударом для Кейт. У ньому Сассексы як описували свої особисті стосунки, але повідали й історію відносин із королівської сім’єю. Був навіть момент, коли Гаррі натякнув на те, що Вільям і Кейт мають «фальшивий шлюб». Принц ніби підводив до того, що вони одружилися за розрахунком, а не з кохання.

Принцеса Уельська, ознайомившись із серіалом, не просто засмутилася. Кейт тепер скривджена на Гаррі стверджують інсайдери «Кейт почувається скривдженою і відданою, тому що Гаррі так вчинив і з нею. Тим більше раніше вони були такі близькі»– Висловився з цього приводу інсайдер.

Читайте також:  Як поводилася Меган Маркл, дізнавшись, що принц Гаррі насправді не такий уже багатій

Чому від Вільяма чекають коментарів

Члени королівської родини намагаються не встрявати у скандали, хоча провокаційні коментарі звучали в їхній бік уже неодноразово. Принц Вільям, як кажуть інсайдери, також ознайомився із документальним серіалом. Але він вибрав позицію все ігнорувати. Проте піддані чекають від Вільяма реакції. Багатьом хотілося б, щоби принц розповів свою версію подій. “Він зберігає гідність і займається своєю справою”– Сказав про принца інсайдер.

У серіалі герцоги Сассекські також звинуватили Вільяма у тому, що він розповів пресі історію про свого брата, тим самим порушивши угоду про нерозголошення. Це спровокувало конфлікт. Гаррі та Меган навіть підкреслили, що поведінка Вільяма стала однією з причин їхнього переїзду до США.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я