Кейт Міддлтон захопила зовнішнім виглядом на державному банкеті

16

Життя у Букінгемському палаці продовжується. Жалобні заходи після відходу королеви Єлизавети завершилися, і тепер усі члени британської королівської родини (багато з новими титулами) активно виконують покладені на них обов’язки. Так, нещодавно у палаці вітали президента ПАР Сиріла Рамафосу. Це був цілий бенкет. І він став дебютним заходом такого масштабу для Чарльза у ролі короля, Камілли у ролі королеви-консорту, а також для принца та принцеси Уельських. Цікаво, що саме принцеса Кетрін привертала до себе найбільшу увагу. Очевидно, причиною цього неповторний образ Кейт Міддлтон.

Чому новий образ Кейт Міддлтон повністю виправдовує свою ціну

Для Кейт Міддлтон державний банкет на честь президента ПАР став першим подібним заходом після того, як вона отримала новий титул. І до бенкету Кейт підійшла з великою відповідальністю. Її образ був продуманий до дрібниць.

Для офіційного виходу принцеса обрала сукню Jenny Peckham. Вбрання було з весільної колекції, але це не збентежило Кейт Міддлтон. А що білі сукні ж не тільки для наречених! Сукня принцеси була не з дешевих. Його ціна – 5 тисяч доларів. Проте, свою ціну цей шедевр виправдав. Кейт виглядала чудово: ці рукави з розрізами, розсип коштовностей на плечах… Здається, до принцеси було прикуто більше уваги, ніж до винуватця урочистостей.

Сукня також чудово підкреслювала стрункість та витонченість Кейт. Шанувальники принцеси залишилися в захваті від її вбрання та образу в цілому. «Кейт виглядає саме так, як я собі уявляю принцес», «Мені здається, Disney потрібно задуматися про створення нової принцеси», «Яка сукня! На Кейт виглядає дуже ефектно», «Дорого та шикарно», – Пишуть користувачі в Мережі. Також багато звернули увагу на прикраси Кейтзокрема на тіару на її голові. І не дарма, адже це важлива річ.

Читайте також:  Чому мова Меган Маркл на саміті для молоді рознесли в пух і порох

Улюблена тіара принцеси Діани

Кейт Міддлтон часто доповнює свої образи прикрасами, які належали принцесі Діані, матері її чоловіка. Зрозуміло, ці прикраси не лише красиві: вони – це пам’ять про народну улюбленицю, яку Кейт так шанує. На цей раз Міддлтон одягла блискучі сережки Діани з перлами. Але найбільше уваги привертала інша річ. тіару. Ця прикраса була коханою у Діани.

Тіару створили у ювелірному Будинку Garrard. У неї навіть є назва – «Вузлики кохання». Діана отримала тіару від Єлизавети IIколи виходила заміж за принца Чарльза. І хоч подружнє життя Діани з Чарльзом важко назвати щасливим, тіара для принцеси все одно була знаковою. Пізніше ця прикраса повернулася до колекції королеви. Примітно, що після Діани тіару не носив ніхто, крім Кейт Міддлтон.

Чи сподобався тобі образ принцеси Уельської на бенкеті? Поділися думкою у коментарях.

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я