Як Анджеліна Джолі ставиться до пригод свого колишнього чоловіка

42

Часто навіть після розлучення парам складно відпустити минуле. Самі того не бажаючи, вони стають безмовними спостерігачами за життям один одного. Після розлучення Бред Пітт та Анджеліна Джолі залишилися пов’язані. Як інакше, у них є спільні діти. А крім того, ще кілька невирішених у суді питань. Але в особисте життя один одного актори намагаються не залазити. Можливо, вони просто вдають, що минуле залишилося в минулому, а насправді інтерес присутній. Нещодавно з’явилися чутки про те, що Бред тепер має дівчину. Цікаво, як Джолі відреагувала на новий роман Пітта? Тоді читай про це у матеріалі.

Як Джолі відреагувала на новий роман Пітта

Про пригоди Бреда Пітта пліткують постійно. Насправді після розлучення романів у нього було не так багато, а про серйозні стосунки взагалі говорити нічого. Нещодавно Бред приписали новий роман. За чутками, його обраницею стала 29-річна Інес де Рамон – Коуч по здоровому способу життя, фітнес-тренер. Дівчину бачили разом із Піттом. Вони ходили на концерт, актор навіть познайомив Інеса зі своїми близькими друзями.

Чи відреагувала якось на можливі стосунки Пітта його колишня дружина? Анджеліна ретельно вдає, що їй все одно. Хоча, хто знає, може, це справді так. Зараз у актриси багато справ, і вона намагається зосереджуватись на собі, дітях, своїй діяльності.

Джолі дуже зайнята

Інсайдер, близький до Анджеліни Джолі, розповів, що актриса живе в шаленому ритмі. Їй складно встигати за розкладом дітей, не те що стежити, де і з ким гуляв її колишній чоловік. Крім того, Анджеліна зайнята роботою. Вона посол доброї волі ООН і зараз у фокусі її зору проблеми біженців.

«Вона дуже зайнята, тому, коли йдеться про Бреда, якщо це не пов’язано з їхніми дітьми чи юридичними питаннями, вона не приділяє цьому часу»– ділиться інсайдер.

Читайте також:  Чому руйнуються міцні шлюби: 7 важливих причин

З Бредом Анджеліна найчастіше зустрічається у суді. У них залишилися невирішені справи. Насамперед це стосується дітей та опіки над ними. Після того, як Анджеліна звинуватила Бреда в насильстві під час інциденту в літаку, колишнім подружжю складно дійти компромісу щодо дітей.

У будь-якому випадку, життя продовжується. І це навіть похвально, що Бред продовжує шукати супутницю життя. Може, нею стане Інес де Рамон?

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я