Як 58-річна Моніка Беллуччі своїм виходом нагадала, що вона королева

50

Ім’я Моніки Беллуччі давно стало синонімом елегантності. Кожна поява знаменитої актриси на публіці супроводжується захопленням та оваціями. Новий вихід Моніки Беллуччі у Ліоні не став винятком. Яка виглядала розкішна зірка, який образ підібрала, розповімо далі.

Новий вихід Моніки Беллуччі у вишуканому образі

Моніка Белуччі днями сяяла на червоній доріжці премії Люм’єр у Ліоні. Вона виглядала втіленням елегантності у фіолетовому розкльошеному комбінезоні. Невимушений, простий, але водночас вишуканий стиль актриси говорив сам за себе, коли вона посміхалася до об’єктивів фотографів.

Комбінезон, у якому акторка блищала на червоній доріжці, був із ефектом запаху. Це вдало підкреслило завидну фігуру Беллуччі. Моніка вміє не перевантажувати образ зайвими деталями. Так, свій фіолетовий комбінезон зірка доповнила лише чорним клатчем. Шоколадно-коричневі локони Моніки виглядали розкішно, а чубок спереду ідеально обрамляв її обличчя.

Беллуччі не прогадала і з макіяжем. Акторка продемонструвала ідеально рівний тон шкіри. А для повік вибрала димчасто-коричневі тіні. Губи прикрасила персиковим відтінком помади.

Що пишуть шанувальники про вихід зірки

«Велична, царська, дивовижна», «Такий освіжаючий колір комбінезону обрала Моніка. Хоча я найбільше люблю її в чорному», «Пурпурна королева у всій красі!», «Навіщо дивитися, як горить вогонь чи тече вода, коли є нові фото Моніки Беллуччі», «Для мене Моніка — це вічне. Не важливо, в якому вона вбранні, з яким макіяжем та укладанням. Це ж Беллуччі! Цим все сказано», «Мені здається, Моніка і в 80 років виглядатиме богинею. Це і генетика, природа і ставлення актриси до життя впливають. Адже вона не женеться за всіма новомодними стандартами. І за це природа її ніби винагороджує»– пишуть шанувальники актриси, побачивши фото з нового виходу Моніки Беллуччі.

Читайте також:  Що відомо про Міллі Олкок, яка відіграла головну роль у «Домі дракона»

Актриса не одержима своєю зовнішністю

Моніці Беллуччі 58 років. Зрозуміло, вона виглядає не так, як колись у фільмах «Квартира», «Малена» та інших. Але перед актрисою, навпаки, хочеться зняти капелюх за те, що він і не прагне утримати молодість усіма силамитільки спотворюючи свою зовнішність. Я думаю, ти розумієш, що я, адже таких прикладів серед знаменитостей вистачає.

Беллуччі в одному з інтерв’ю заявила, що вона воліє вино, макарони та періодичні заняття пілатесом виснажливим тренуванням та обмежувальним дієтам. «Я не одержима. Я завжди була фігуристою жінкою, ніколи не була особливо худою. Такою є моя природа. І я хочу постаріти мирним шляхом»– Поділилася вона.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я