Чому Кейт Уінслет зненавиділа свою роль Троянди в «Титаніці»

138

Роль, яка дісталася Кейт Уінслет у «Титаніку», зробила акторку знаменитою. Але якою була ціна слави? Цікаво, що Кейт згадує зйомки у такому грандіозному проекті зовсім не з теплотою. А те, що звалилося на актрису після виходу фільму, взагалі жахало. Чому Уінслет буквально ненавидить свою роль Рози Дьюїтт БьюкейтерРозкажемо далі.

Кейт Уінслет у «Титаніку»: що довелося пережити актрисі під час зйомок

Культовий фільм «Титанік» вийшов на екрани 1997 року. Тоді ще актриса-початківець Кейт Уінслет була мало кому відома. Більше того, дівчині складно було пробитися у Голлівуді. З прізвищем на літеру W (Winslet) вона банально не потрапляла на кастинги, тому що час закінчувався, і заповітні ролі діставалися комусь, хто перебував у списках вище.

Зовнішність Кейт не підходила під голлівудські стандарти. І це стало ще однією причиною, чому акторці було так складно знайти своє місце у кіно. Її подиву (а разом з тим і жаху) не було меж, коли Кейт затвердили на роль у «Титаніку».

Що ж так лякало актрису? По перше, її партнером по сцені був Леонардо Ді Капріо, який на той момент уже встиг засвітитись. Кейт переживала, що на тлі Лео вона виглядатиме овець. І її просто зжеруть вовки у вигляді творців фільму, а потім і глядачів. «Я була простою дівчинкою із зайвою вагою — останньою у будь-якому списку. І тут я потрапила до “Титаніка”. Це було безумство»– Ділилася актриса в одному з інтерв’ю.

По-друге, у фільмі їй дісталася роль американки Рози. Сама ж Кейт – британка. Тому, граючи роль, Уінслет не завжди почувалася комфортно. Вона начебто була не на своєму місці. Кейт доводилося постійно працювати над акцентом. І зараз акторка зізнається, що їй досі соромно за свою вимову у фільмі.

Читайте також:  "Ми вирішили не наймати няню". Як Ірина Шейк виховує 5-річну дочку

Після зйомок не полегшало

Кейт Уінслет загалом боялася Голлівуду. Це місце здавалося їй страшним. Акторка думала, що ніколи до кінця не зможе стати частиною цього всього. Коли зйомки вже завершилися, Кейт не покращився. Все було навпаки. На актрису впала популярність, про неї багато говорили. Так, у Кейт з’явилися перші фанати. Але й критиків, які відпускали у бік Кейт неприємні коментарі, вистачало. Акторка починала шкодувати, що підписалася на це все. Краще бути невідомою, ніж постійно зазнавати такого тиску.

«Чесно зізнатися, я почувала себе зацькованою. Пам’ятаю, як гадала: “Все це просто жахливо. Сподіваюся, колись це минеться”. З часом все справді стало на свої місця»– Визнавалася Кейт.

Довгий час після ролі в «Титаніку» Кейт Уінслет не бралася за серйозні проекти. Їй хотілося залягти на дно. Актриса вибирала нішеві фільми та намагалася знайти своє місце у кіно, де б їй було комфортно. Точно не в оточенні дівчат модельної зовнішності, яких у Голлівуді було повно. Кейт часто діставалося саме через її ваги. Вона ніколи не була худою, і їй потрібен час, щоб прийняти свою унікальність, а не страждати, порівнюючи себе з іншими.

Кейт вважає, що лише після ролі у «Вічному сяйві чистого розуму» її почали сприймати справді як талановиту актрису. Це стало поворотним моментом.

А тобі подобаються картини з Кейт Уінслет? Який фільм чи серіал із нею найулюбленіший?

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я