Це печиво не дуже солодке, але дуже смачне. Рука так і тягнеться, щоб їм похрумтіти за переглядом фільму у родинному колі. Готувати його дуже просто, а рідні будуть у захваті.
Банан у випічці робить її дуже ніжною та ароматною. Пропонуємо вам рецепт приготування смачного печива із банана.
Складові:
- 150 г вершкового масла|мастила| 82,5%.
- 280 г борошна.
- 100 г цукру.
- 2 яйця.
- 5 г ванільного цукру.
- 1 великий банан.
- 1 ч. л. розпушувача.
- 80 г чорного шоколаду.
Способи приготування
Для початку розігріваємо духовку до 180 градусів. Тим часом, наша олія має бути кімнатної температури, а не одразу з холодильника. Однак шоколад слід покласти в морозильну камеру, щоб він краще терся.
Кладемо вершкове масло в миску, куди додаємо ще 100 г цукру та ванільний цукор. Все це добре збиваємо міксером, додаючи по одному яйцю.
Потім чистимо банан і розминаємо його вилкою до пюре. Додаємо його до нашої суміші і знову все добре заважаємо.
Змішуємо наше борошно та розпушувач. Пересипаємо суміш у тісто. Знову заважаємо та додаємо 80 г темного, вже потертого шоколаду.
Після всіх необхідних кроків тісто викладаємо ложкою на лист, застелений пергаментом, і печем протягом 15 хвилин при температурі 180 градусів. Печиво має набути золотистого відтінку. Після приготування дозвольте печінкою трохи охолонути, а потім сміливо приступайте. Смачного!
.