Бананові нотки: такого смачного печива ви ще не пробували

34

Це печиво не дуже солодке, але дуже смачне. Рука так і тягнеться, щоб їм похрумтіти за переглядом фільму у родинному колі. Готувати його дуже просто, а рідні будуть у захваті.

Банан у випічці робить її дуже ніжною та ароматною. Пропонуємо вам рецепт приготування смачного печива із банана.

Складові:

  • 150 г вершкового масла|мастила| 82,5%.
  • 280 г борошна.
  • 100 г цукру.
  • 2 яйця.
  • 5 г ванільного цукру.
  • 1 великий банан.
  • 1 ч. л. розпушувача.
  • 80 г чорного шоколаду.

Способи приготування

Для початку розігріваємо духовку до 180 градусів. Тим часом, наша олія має бути кімнатної температури, а не одразу з холодильника. Однак шоколад слід покласти в морозильну камеру, щоб він краще терся.

Кладемо вершкове масло в миску, куди додаємо ще 100 г цукру та ванільний цукор. Все це добре збиваємо міксером, додаючи по одному яйцю.

Потім чистимо банан і розминаємо його вилкою до пюре. Додаємо його до нашої суміші і знову все добре заважаємо.

Змішуємо наше борошно та розпушувач. Пересипаємо суміш у тісто. Знову заважаємо та додаємо 80 г темного, вже потертого шоколаду.

Після всіх необхідних кроків тісто викладаємо ложкою на лист, застелений пергаментом, і печем протягом 15 хвилин при температурі 180 градусів. Печиво має набути золотистого відтінку. Після приготування дозвольте печінкою трохи охолонути, а потім сміливо приступайте. Смачного!

.

Читайте також:  Інтимна пластика гіалуроновою кислотою

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я