Verdi пообіцяв страйк держслужбовців

23

Збільшення доходу для 2,5 мільйона на 10,5%, але не менш ніж на 500 євро Верді і dbb вимагають для державної служби. «Якщо це буде необхідно, то ми страйкуватимемо», – каже лідер «Верді» Вернеке.

 

Verdi пообіцяв страйк державних службовців

Перед початком колективних переговорів з питань державної служби профспілка продемонструвала рішучість: Verdi пообіцяв страйк держслужбовців. “Якщо це буде необхідно, ми проведемо страйк”, – заявив лідер “Верді” Франк Вернеке газеті “Süddeutsche Zeitung” (понеділок). Він закликав федеральних і муніципальних роботодавців представити на другому раунді переговорів у лютому пропозицію щодо заробітної плати, яка уможливить досягнення угоди.

«На жаль, погана звичка не робити жодних серйозних пропозицій до останньої ночі переговорів взяла своє. Ті, хто діє так, не повинні скаржитися на попереджувальні удари». Якщо будуть попереджувальні страйки, то вони торкнуться всієї державної служби, сказав Вернеке.

Переговори близько 2,5 мільйонів федеральних і муніципальних службовців починаються у вівторок. Профспілки dbb та Verdi вимагають збільшення доходу на 10,5%, але не менш ніж на 500 євро на місяць. Асоціація об’єднань муніципальних роботодавців (VKA) відкинула вимоги як “непосильні”.

.

Читайте також:  Плата за проїзд скасовується: Wissing викликає експерта

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я