Удвох вигідніше! Індивідуальні мандрівники платять за відпочинок майже вдвічі більше

28

Мандрівники-одиначки іноді платять при бронюванні відпустки майже на 90% більше, ніж пари. Як пише британське видання The Independent з посиланням на дослідження, проведене брендом споживчого вибору Which?, така ситуація виникає навіть тоді, коли мандрівники обирають номер меншого розміру, призначений для одномісного розміщення, та в поїздках системою “все включено”.

Також у результатах дослідження Which? зазначається, що в одиноких туристів набагато менше варіантів вибору, ніж у пар під час відбору відпустки.

У ході дослідження проаналізовано тисячі турпакетів від найбільших туроператорів Великобританії. У цьому Which? зосередився на популярних напрямках, включаючи Кіпр, Францію, Грецію, Італію, Португалію, Іспанію та Туреччину, зазначає агентство УНІАН.

Наприклад, в середньому сольний відпочинок через туроператора Tui може обійтися для однієї людини на 47% дорожче, ніж у того, хто їде у складі пари.

Як ще один приклад від Tui, виділеного Which?, була наведена поїздка системою “все включено” на Майорку в розпал сезону, де найдешевший тариф становив 840 фунтів стерлінгів (950 євро) на людину при проживанні двох осіб, тоді як для відпочиваючого , що подорожує поодинці, пропонувалася ціна на 70% вище -1448 фунтів стерлінгів (1637 євро) за той самий пакет.

Найбільша різниця в ціні була відзначена для круїзу Середземним морем від компанії P&O, який коштуватиме на 87% дорожче за одномісну каюту в порівнянні з проживанням за одну людину в більш просторому двомісному номері.

.

Читайте також:  Занадто часті вмивання: косметологи назвали поширені причини акне у дорослих

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я