Таїланд може почати приймати карти «Мир»

15

“Ми сподіваємося, що незабаром платіжна система “Мир” або альтернативні варіанти запрацюють, і це послужить збільшенню турпотоку”.

Таїланд може почати приймати карти “Мир”. За словами місцевої влади, це може сприяти зростанню туристичного потоку.

Таїланд може почати приймати карти «Мир»

Наразі сторони працюють над вирішенням цього питання. Бангкок готовий почати приймати карти у російських туристів

“Тайські та російські постачальники послуг знаходяться в контакті, щоб знайти альтернативні рішення на цю тему”, – додав посол.

З 30 жовтня “Аерофлот” запустив прямі рейси Москва – Пхукет і Москва – Бангкок. Літаки літатимуть двічі на добу щодня.

Де можна платити картками «Мир»?

Карти «Мир» сьогодні приймають у Вірменії, Білорусі, В’єтнамі, Казахстані, Киргизії, Таджикистані. В Узбекистані та Туреччині «Мир» більше не працює. У контакт-центрі платіжної системи заявили, що карти працюють у Південній Кореї.

Офіс «Світ». Текст: commons.wikimedia.org

При цьому відомо, що деякі готелі в Туреччині почали підключати спеціальні платіжні послуги для прийому карток «Мир».

Про таку схему оплати виданню «Известия» розповіли місцеві готельєри. Наприклад, в одному готелі підключили систему Sigma. Вона приймає карти «Мир», бере комісію, а потім відправляє гроші банку Росії.

Ще в одному пункті розміщення підключили інший російський сервіс з прийому платежів та зазначили, що завдяки йому туристи можуть розрахуватися не лише картами «Мир», а й Visa та Mastercard, випущеними у Росії. При цьому вартість послуг розраховується у євро, і термінал показує результат у рублях за курсом приблизно 72-74 євро за рубль. Подібні схеми — крапля у морі, на карти «Мир» у Туреччині вже ніхто не сподівається, каже Олена Чернишова. Вона допомагає росіянам відкривати рахунки у турецьких банках.

У Пошті банку газеті розповіли, що, незважаючи на блокування турецькими банками карт «Мир», у жовтні операції з них все ж таки проводилися.

Читайте також:  Дітей врятували через 40 днів після авіакатастрофи

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я