Сварки у федеральному уряді дратують людей

16

«Справа не рухається вперед, тому що федеральний уряд – це не федеральний уряд, а неурядова організація, яка перебуває у постійних суперечках», – сказав В’юст.

 

В’юст: Сварки у федеральному уряді дратують людей

Міністр-президент землі Північний Рейн-Вестфалія Хендрік Вюст (ХДС) звинуватив федеральний уряд у тому, що він паралізує пошук вирішення проблем Німеччини через внутрішні склок. «Справа не рухається вперед, тому що федеральний уряд – це не федеральний уряд, а неурядова організація, яка перебуває у постійних суперечках», – сказав В’юст у суботу на партійній конференції Бранденбурзького ХДС у Потсдамі. Він назвав такі питання, як політика надання притулку, міграція та перетворення економіки.

“Німеччині скрізь потрібна велика швидкість”. Він сказав, що суперечки у федеральному уряді «затягуються надто надовго». Вюст сказав: «Люди просто роздратовані». Він додав, що урядова коаліція СДПН, що посварилася, «зелених» і ВДП залишається разом, «бо їм не потрібні нові вибори за результатами голосування».

У зв’язку з обговоренням заборони на опалення нафтою і газом Вюст сказав уряду: «Ви не можете так керувати країною, це розлючує людей». В’юст також висловився за необхідність міграції, але при цьому закликав до більш послідовної репатріації у політиці надання притулку. Враховуючи навантаження на муніципалітети під час прийому біженців, він сказав, що системи знаходяться на межі своїх можливостей. Однак уряд ставиться до цього недостатньо серйозно. “У федерального уряду вкрай низький пульс”.

Цієї суботи в Потсдамі ХДС обирає нового лідера. 43-річний юрист Ян Редман хоче в майбутньому очолити земельну партію. Ця зміна має особливе значення: Редман також хоче стати головним кандидатом від ХДС на виборах у штаті восени 2024 року.

Читайте також:  Твіттер-аккаунт ВПС зламаний

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я