Співачка Шер зустрічається з продюсером, який молодший за неї на 40 років

136

Американська співачка Шер завжди славилася епатажем, а також численними романами із молодими чоловіками. За плечима 76-річної артистки два шлюби, але довгих і коротких романів з інтрижками Шер мав стільки, що й не перерахувати. Цікаво, що найчастіше обранці Шер набагато молодші за неї. Тут їй не конкурентка навіть Мадонна. Нещодавно Шер була помічена із новим обранцем. І він на 40 років молодший. Хто це і наскільки у пари все серйозно, розкажемо далі.

Американська співачка Шер зустрічається із молодим продюсером

Нині знаменитій Шер 76 років. Але вона зовсім не схожа на стареньку, якою все в цьому світі вже зрозуміло, а часто й байдуже. Шер не втратила інтерес до різних активностей, власної професії і, звичайно ж, до чоловіків. Шанувальників у співачці це захоплює.

«Приголомшливо виглядає, хоч і пластика. При цьому її ще цікавлять чоловіки. Молодий чоловік. Круто!», «Вона, мабуть, мешкає в іншій реальності. Моя бабуся в 76 рада тільки котам», «76 років! І вона не давня руїна, а активна жінка. Виглядає на 55», «Шер – шикарна! Там із усіма пластиками тіло далеко не як у 80-річної бабусі. Бачила зблизька — вона просто вогонь! От би так само виглядати в її роки, мрія», «Шер шалена. І не лише зовні. Нещодавно дивилася з нею інтерв’ю. Вона розумна, талановита та з почуттям гумору. Так, пластика, але все зі смаком і в міру»– хвалять співачку шанувальники.

Шер і раніше приваблювали чоловіки, які були набагато молодші за неї. Згадай 70-ті роки. У списку обранців співачки були Том Круз (він молодший на 16 років), Вел Кілмер (14 років різниці), Тім Медветц (молодший на 24 роки) та інші. Але новий обранець Шер продюсер Олександр Едвардс – переплюнув усіх. Йому зараз 36 років, і він на 40 років молодший за Шера.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від VandyPop 🍿 🎬 🎟 🎶 📺 (@vandypop)

Шер та Олександра нещодавно бачили разом у Західному Голлівуді. Сумнівів, що вони пари, не виникає. Вони постійно ходили, тримаючись за руки, мило воркували та романтично вечеряли. Одразу папараці якраз і помітили пару в ресторані. Знаменитості обрали заклад Craig’s. Пізніше їх сфотографували в автомобілі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Cecilia (@_cheralina.flax_)

Незрозуміло, наскільки все серйозно у співачки та продюсера, проте з Олександром, як зауважують шанувальники, Шер начебто ще помолодшала. А може, річ у добре підібраному образі. Збіг це чи ні, але закохані були в парному вбранні. повністю у чорному кольорі. Виглядало дуже виграшно.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ✨ Cher Worshipper ✨ (@aftercher)

Що відомо про Олександра

Звісно, ​​Олександр Едвардс не такий знаменитий, як Шер. Однак у Мережі про нього теж є дещо. Найцікавіше те, що цей чоловік колишній чоловік американської актриси Ембер Роуз. З Ембер у Олександра народився син. Однак пара розлучилася, а причина того, як заявила Роуз, — зради продюсера. Схоже, Шер обрала собі не найвірнішого супутника.

Читайте також:  «Я переступив межу». Як Адам Левін виправдався за зраду вагітної дружини

Однак, дивлячись на досвід знаменитості у відносинах, можна сказати, що поради їй у цій справі точно не потрібні. Не вийде нічого серйозного з Олександром – не біда. Він просто поповнить список швидкоплинних романів Шер, а співачка знайде собі іншого. Між іншим, дехто вже вважає, що у Шер на горизонті є ще один чоловік. І це репер Tyga. Звідки такі плітки? Просто репера вже не раз бачили у Шер удома. Можливо, жодної романтики між ними немає. Адже є варіант, що вони співпрацюють або Tyga хоче купити особняк Шер, який вона планує продати.

На що виллються нові відносини Шер, покаже час. Співачку ще рано списувати з рахунків, адже вона дасть фору та молодим артисткам.

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я