Шредера не запрошено на ювілей СДПН

19

Але Шредера можна буде побачити у відеофільмі про історію партії на святкуванні 23 травня.

 

Шредера не запрошено на ювілей СДПН

Старого канцлера СДПН Герхарда Шредера не запрошено на 160-річчя своєї партії в Берліні наступного тижня. «Доки у нього буде така близькість до розпалювача війни та агресора, як це було видно і минулого тижня під час його візиту до російського посольства, нам нема чого ділити», – заявив генеральний секретар СДПН Кевін Кюнерт у вівторок у Берліні.

Проте Шредера можна буде побачити у відеофільмі про історію партії на святкуванні 23 травня. Зрештою, він був “частиною соціал-демократичної історії”, сказав Кюнерт. Він додав, що не буде жодного дистанціювання від цього. «Зрештою, розрив із Герхардом Шредером – це не історичний розрив, а сучасний розрив, який цілком очевидно пов’язаний із його позиціонуванням у контексті війни Путіна проти України».

Тепер Шредер буде дозволено назавжди залишитися в СДПН, незважаючи на його тісні зв’язки з Росією. Заяви про оскарження відповідного рішення арбітражної комісії СДПН у Ганновері були відхилені Федеральною арбітражною комісією у понеділок як неприйнятні з формальних причин.

Читайте також:  Країни Балтії та Фінляндія розглядають можливість заборони на в'їзд туристів із Росії

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я