Що довелося пережити Чарльзу та Каміллі, поки вони офіційно не змогли бути разом

132

Іноді, озирнувшись на минуле, думаєш, як усе могло б скластися. Особливо якщо у житті були драми і навіть трагедії. Історія принца Чарльза, а тепер короля Карла III, і його коханої Камілли — чудовий доказ цього. Вони могли одружитися ще в минулому столітті та бути щасливими, але їхнє щастя було відкладено на довгі роки. Каміллу таврували, називаючи безсердечною розлучницею. Чарльза вважали підлим зрадником. Але вони просто хотіли бути щасливими. Історія кохання Чарльза та Камілли сповнена смутку, але зараз нарешті закохані отримали те, про що так довго мріяли.

Історія кохання Чарльза та Камілли

Весілля Чарльза та Камілли Паркер-Боулз відбулося у 2005 році. Проте вони полюбили один одного десятиліттями раніше. Як же почалася їхня історія і чому багато хто досі не може позитивно сприймати КаміллуПорівнюючи її з Діаною Спенсер – про все це і поговоримо.

У юності принц Чарльз, старший син королеви, був завсідником світських заходів. На одному з них Чарльз зустрів Каміллу. Було це ще у 70-х. Цікаво, що Камілла, яку ніколи не вважали красунею, одразу захопила принца. У ній було щось таке, можливо, навіть непривабливе у стандартному розумінні, що відрізняло її від інших жінок. Місцями Камілла навіть була нетактовною і відрізнялася специфічним почуттям гумору. Але, мабуть, саме так і зачепило Чарльза.

Майже відразу після знайомства Камілла заявила принцу, що у їхніх предків, прадіда і прабабусі, був роман. “Можливо, і нам спробувати?” — ніби натякала дівчина. І справді, незабаром у них почалися стосунки, в які Чарльз кинувся у вир із головою. Принц розумів, що треба насолоджуватися цими моментами і брати з них по максимуму, бо його мати-королева все одно сама підбере йому наречену і буде вже не так весело. Щоправда, принц не врахував жодного важливого моменту. Він не думав, що так сильно закохається у Каміллу.

Читайте також:  Кейт Міддлтон захопила зовнішнім виглядом на державному банкеті

Як Чарльза та Каміллу розлучили

На той момент принц Чарльз був вільним хлопцем. Але Камілла полягала у стосунках. Вона була разом із Ендрю Паркер-Боулзом. Щоправда, пара мала свої проблеми. Вони то сварилися, то мирилися, то сходилися, то розходилися. Звичайно, преса швидко пронюхала, що Чарльз нерівно дихає до Камілли і в них щось є, тому журналісти почали копатися у брудній білизні Камілли, щоб роздобути на неї компромат. Після всяких неприємних статей про Камілла у дівчини практично не було шансів сподобатися королеві. І 1971 року їй довелося розлучитися з Чарльзом, але не забути його. Це Каміллі було не під силу.

Чарльз поїхав на службу, а Камілла залишилася біля розбитого корита. Їй чудово дали зрозуміти, що чекати коханого немає сенсуадже все одно їм не дадуть бути разом.

Два весілля

Весілля було межею мрій Чарльза та Камілли. Але в результаті вони пов’язали себе узами шлюбу зовсім не один з одним. Камілла розуміла, що Чарльз не стане суперечити волі королеви і змирилася з розставанням. Вона вкотре повернулася до Ендрю. І 1973 року вони навіть зіграли весілля. Чи варто говорити, що шлюб цей був не найщасливішим?

Мало того, що коханням у стосунках і не пахло, так Ендрю ще й постійно зраджував Камілле. Вона сподівалася, що їхній шлюб стане міцним, коли з’являться діти. Але якщо вже відразу все не вдалося, то не потрібно розраховувати на те, що діти щось змінять. Справді, як було сумно, і залишилося, навіть коли Камілла народила двох.

Як Камілле не вистачало поруч Чарльза, який по-справжньому її цінував. Але Чарльз все ж таки виявився поруч. Вони відновили свій роман з часом. Сховатися закоханим вдавалося погано. Хоча, можливо, вони особливо не намагалися. Вони постійно потрапляли в об’єктиви папараці. Так продовжуватися не могло, принаймні для королівської родини (саму парочку все влаштовувало).

Читайте також:  Чому в палаці переживають, що Кейт Міддлтон повторить долю леді Ді

Тоді королева і почала активно шукати наречену для старшого сина. І нею стала молода Діана Спенсер. Чарльзу та Каміллі знову довелося розлучитися. Весілля Діани та Чарльза було грандіозною подією. Про це говорив увесь світ, тільки не всі знали про те, що одружується Чарльз зовсім не з любові.

Розлучниця та зрадник?

Наївно було вважати, що весілля Чарльза та Діани все змінить, що він забуде про Камілла і всім буде щастя. Принц не переставав думати про свою кохану, хоч поряд і була молода красуня-дружина. Діана довго сподівалася, що в них із Чарльзом вдасться створити міцну та щасливу родину. На жаль, нічого не вийшло. Хоч грати на публіці кохання виходило непогано. Але все це було несправжнім, як міраж у пустелі. Діана та Чарльз змушували світ бачити те, чого насправді не було.

Зрозуміло, цьому була межа. Не могла ця гра в подружжя продовжуватися безкінечно, коли Чарльз перед собою бачив не Діану, а Каміллу. Діана довго трималася, але закінчилося все цілковитим крахом. Цьому шлюбу теж не допомогло народження дітей, принців Вільяма та Гаррі.

Чарльз і Камілла продовжували потай спілкуватися. І одного разу одна з їхніх розмов по телефону стала надбанням громадськості. Пізніше Діана відверто розповіла про їхні стосунки із Чарльзом у розгромному інтерв’ю. Саме тоді з її вуст і пролунала фраза про те, що у шлюбі їх завжди було троє. Тінь Камілли не дозволяла нікому розслабитись.

Багато хто тоді, та й зараз, співчував Діані. Вона в очах шанувальників була жертвою чоловіка-зрадника та його підступної коханки. Згодом навіть королева погодилася з тим, що шлюб Чарльза і Діани при такому розкладі зовсім немає майбутнього. Подружжя розлучилося. Неважко уявити, скільки негативу після цього впало на Каміллу. Адже багато хто вважав саме її винною у нещастях Діани. Але, з іншого боку, сама Камілла теж не була щасливою — їй не дозволяли бути з коханою людиною.

Читайте також:  "Важке рішення". Чому королева Данії позбавила онуків титулів

Чарльз та Камілла: знову разом

Після розлучення Чарльза і Діани (Камілла, до речі, теж розлучилася з чоловіком роком раніше) у закоханих з’явився проблиск надії на те, що вони зможуть бути разом. А далі сталося непоправне. Те, що довгі роки потрясло королівську сім’ю. Принцеса Діана загинула в автокатастрофі. Як в атмосфері загальної жалоби будуватимеш подальші стосунки? Правильно, ніяк. Чарльзу та Каміллі довелося відкласти свої радісні плани.

Лише через три роки після трагедії з Діаною Камілла постала перед королевою. Згодом Чарльз зі своєю коханою отримали дозвіл жити разом. Але тільки подумай, скільки їм довелося пережити до цього моменту. І ось у 2005 році Чарльз та Камілла одружилися. Камілла сильно переживала про те, як її приймуть у палаці, Як до неї віднесуться піддані. Так, досі не всі її люблять і порівнюють з Діаною. Але Камілла за роки у статусі дружини Чарльза змогла заслужити повагу.

До речі, показовим став той факт, що після весілля Каміла могла взяти собі титул принцеси Уельської (його носила принцеса Діана). Але з поваги до народної улюблениці Паркер Боулз вирішила взяти собі скромний титул – Герцогиня Корнуольська. Схоже, вона ніколи не мала захмарних амбіцій, вона не прагнула піднятися на вершину, а тим більше не замахувалася на роль королеви в майбутньому. Вона просто чекала, коли і на її вулицю прийде свято. І дочекалася не лише коханого, а й грандіозного титулу.

Тепер після відходу Єлизавети II, коли новим монархом оголосили Чарльза, Камілла стала королевою-консортом. Ось він, зоряний час. Але, швидше за все, Камілла більше радіє не королівським почестям, а тому, що вона, переживши стільки розлук з Чарльзом, може нарешті спокійно насолоджуватися життям з коханою людиною. І не боятися, що хтось їх знову розлучить.

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я