Репер Coolio помер від наркотику фентанілу

117

Це сталося 28 вересня. Куліо був у гостях у друга – і впав у ванній. Його смерть стала несподіванкою.

 

Репер Coolio помер від наркотику фентанілу

Американський репер Coolio, який став всесвітньо відомим завдяки пісні «Gangsta’s Paradise», ймовірно, помер від опіоїду фентанілу, серед іншого, за словами його багаторічного менеджера. «Близькі Куліо щойно отримали новини від коронера – фентаніл убив репера – також у нього були виявлені сліди героїну та метамфетамінів», – повідомив Джарез Поузі порталу «TMZ».

Крім того, у смерті артиста зіграли роль «важка астма та десятиліття вживання цигарок». Його організм був не в змозі чинити опір, сказав давній друг сім’ї.

Смерть у 59 років

Репер, справжнє ім’я якого Артіс Леон Айві Джрантер, зомлів у ванній кімнаті будинку свого знайомого в Лос-Анджелесі 28 вересня. Йому було 59 років. Його несподівана смерть викликала замішання на музичній сцені. Багато реперів, таких як Ice Cube, Snoop Dogg та MC Hammer, висловили свою думку.

Куліо став хітом номер один у 1995 році з піснею «Gangsta’s Paradise». Ця пісня, заснована на пісні Стіві Вандера “Pastime Paradise” і що увійшла до саундтреку до фільму “Небезпечні уми” з Мішель Пфайффер, принесла йому премію “Греммі”. Він також мав успіх із такими піснями, як «Fantastic Voyage» та «I Remember». Він також знімався у телесеріалах та фільмах. Репер неодноразово потрапляв у неприємності із законом через незаконне володіння наркотиками та зброєю.

Сильніше, ніж героїн

Фентаніл – синтетичний опіоїд, який у 50 разів сильніший за героїн. Вона є причиною опіоїдної кризи в США, від якої щороку помирають десятки тисяч людей. Усього два міліграми фентанілу – невелика кількість, що міститься на кінчику олівця – вважається потенційно смертельною дозою, згідно з даними DEA.

Читайте також:  Хто такий Роб Кардашьян і чим він відомий

Фармацевтичний фентаніл схвалений для лікування сильного болю, зазвичай, при запущених стадіях раку. Однак нелегально виготовлений фентаніл продається на нелегальних наркоринках, оскільки його дія схожа на дію героїну, і часто поєднується з героїном або іншими наркотиками, такими як кокаїн, або пресується в підроблені таблетки, які насправді є рецептурними ліками.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я