Рекордний обсяг метамфетаміну вилучила митниця Гонконгу

18

На суму 140 млн. доларів.

Рекордний обсяг метамфетаміну

Рекордний обсяг метамфетаміну на суму 140 млн доларів конфіскувала митниця Гонконгу. Наркотики у пляшках із написом «кокосова вода» збиралися доставити до Австралії.

Рекордний об’єм метамфетаміну у пляшках із «кокосовою водою»

Митники конфіскували партію ще 23 жовтня. Місцева влада розповіла про це сьогодні, 29 жовтня. За їхніми даними, правоохоронці досі розслідують справу. Поки що нікого не заарештували.

Наркотики везли з Мексики до Австралії через Гонконг. Вантаж викликав підозри, тому що він був надзвичайно великим обсягом мексиканської «кокосової води».

Митники вилучили рекордний обсяг метамфетаміну у порту Гонконгу.  Фото: Jimmy Chan / pixels.com

Менш як два тижні тому митники також виявили партію кристалічного метамфетаміну, яку доставляли з Мексики до Австралії. Зловмисники сховали наркотики у партії електричних трансформерів. Вартість постачання була оцінена приблизно в 5,9 млн. доларів.

Рекордний обсяг метамфетаміну в Німеччині

А минулого вересня конфіскували рекордну кількість кристалічного метамфетаміну в Німеччині. Партію було виявлено в порту Гамбурга. Як повідомили місцеві митники, наркотики знайшли в устаткуванні для очищення води. Метамфетамін був ретельно захований. Тому діставати його довелося за допомогою спеціального обладнання.

Усього вилучили 182 кг «мета». Наркотики були розфасовані за 194 упаковками. Це найбільша партія метамфетаміну, виявлена ​​у Німеччині. Як і у випадку з Гонконгом, вона прибула з Мексики. Експерти оцінили вартість партії приблизно 14 млн євро.

Раніше прес-секретар Управління митниці у Кельні повідомляв, що зловмисники часто виявляють винахідливість та перевозяться заборонені речовини незвичайними способами. Наприклад, одного разу приблизно 5 кг кокаїну за допомогою преса перетворили на плоскі брикети. А потім пофарбували їх для маскування.

.

Читайте також:  Іран стратив чотирьох курдів за саботаж

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я