Рецепти найсмачніших сніданків із різних країн світу

96

У кожній країні є свої традиційні сніданки. І їх різноманіття не лише вражає, а й спокушає. Наші рецепти найсмачніших сніданків допоможуть зробити ранок приємнішим і відчути зв’язок із новою культурою.

Великобританія

Такого сніданку вистачить на цілий день. Не найкорисніший, зате найситніший варіант.

Складові:

  • Свиняча сосиска/сарделька – 1 шт.
  • Копчений бекон – 2 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Консервована квасоля в томаті – банки.
  • Хліб – 2 скибочки.
  • Печериці – 5 шт.
  • Вершкове масло.

Спосіб приготування:

  • Сосиску та тонко нарізаний бекон підсмажити на сковороді.
  • Квасолю викласти на іншу сковороду, посипати перцем, підігріти. Томатний соус повинен трохи загуснути. Перед подачею покладіть у квасолю шматочок вершкового масла|мастила|.
  • Окремо посмажити печериці та томат у маслі.
  • Яйце підсмажте на розігрітій сковорідці.
  • 2 товсті скибочки хліба підсушіть у тостері.
  • Викладіть все, приготовлене на тарілку.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ОГЛЯДИ РЕСТОРАНІВ та ГОТЕЛІВ | РЕЦЕПТИ (@kapukatya)

Іспанія

Один із традиційних сніданків у цій країні – іспанська картопляна тортилья. Ця ситна страва являє собою щось середнє між омлетом та запіканкою.

Складові:

  • Картопля – 2 шт.
  • Яйце – 6 шт.
  • Кабачок – 1 шт.
  • Товчений часник – 2 зубчики.
  • Чебрець – 2 гілочки.
  • Оливкова олія – 2 ст.л.
  • Сіль, перець – до смаку.

Спосіб приготування:

  • Кабачок очистити, порізати та обсмажити на розігрітій сковороді протягом 2-3 хвилин.
  • Картопля та часник очистити. Часник подрібнити, картоплю нарізати на кружечки.
  • Перекласти все до сковороди і обсмажити на вогні протягом 5 хвилин на кожній стороні.
  • Кабачок перекласти в сковороду до картоплі та часнику.
  • Збити яйця з сіллю та перцем, вилити на овочі. Зверху посипати чебрецем.
  • Готувати протягом 10 хвилин, після чого тортіль перекласти на блюдо і дати охолонути.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Найкращі рецепти на кожен день (@ochen_vkysnaya_kotleta)

Вірменія

Ще один цікавий рецепт сніданку прийшов із Вірменії – приготуємо лаваш із сиром.

Читайте також:  Війна проти України: ситуація на 23 червня

Складові:

  • Лаваш вірменський – 2 шт.
  • Сир твердий – 30 г.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Олія вершкове – 25 г.
  • Сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  • Сир натерти на дрібній тертці.
  • У невелику миску налити води та розчинити в ній трохи солі. Занурити лаваш у воду на 2-3 секунди.
  • На розігрітій сковороді розтопити вершкове масло|мастило|. Покласти лаваш та обсмажити з двох сторін.
  • У центр лаваша розбиваємо яйце, посипаємо сиром. Згортаємо та обсмажуємо 3 хвилини.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ЮЛЯ | НА ІМ’Я НОЖА І ЛОПАТКИ (@yulya.eremkina)

Америка

Американські панкейки – це, мабуть, найпоширеніший сніданок. І не дарма їх так усі люблять.

Складові:

  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 ст.
  • Молоко – 2 ст.
  • Сода гашена – 1 ч.л.
  • Цукор – 3 ст.
  • Сіль – 1 год.
  • Олія – ¼ ст.

Спосіб приготування:

  • Яйця збити з|із| цукром і сіллю. Додати 1 склянку молока та продовжувати збивати.
  • У суміш поступово підмішувати борошно. Продовжувати збивати. Після чого знову додати склянку молока та борошно.
  • Додати в суміш олію.
  • Додати|добавляти| в тісто гашену соду і знову перемішати. Залишити суміш на 5-7 хвилин.
  • Обсмажувати як оладки на сковорідці.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Таня • снідаємо разом (@fromagettel)

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я