«Радій, що не став її чоловіком». Алекс Родрігес прокоментував весілля Джей Ло

30

Дженніфер Лопес та бейсболіст Алекс Родрігес зустрічалися чотири роки. У пари було все настільки серйозно, що вони вже планували весілля. Але до одруження справа не дійшла. Родрігес і Лопес розлучилися, заручини були розірвані. Проте колишні закохані залишилися у добрих стосунках. Спортсмен зізнається: він був приголомшений, дізнавшись, що незабаром після їхнього розставання Лопес зійшлася з колишнім. А ось яким став останній коментар Алекса Родрігеса щодо весілля Джей Ло та Бена Аффлека!

Коментар Алекса Родрігеса: стримано, але від душі

Історія невдалого подружжя

Нині мало хто згадує справжні причини розставання співачки з бейсболістом У пресі цей момент особливо не обговорювали. І Алексу, і Джен було вигідно спустити все на гальмах. Лише потім, коли Лопес уже повною мірою милувалася з Аффлеком, пронизливі журналісти з’ясували: справа була дуже делікатною!

Дженніфер Лопес просто перестала довіряти свого нареченого. Більше того, співачка підозрювала його у зраді! Сам Родрігес, втім, досі стверджує, що був вірним своїй зірковій нареченій. Але Джей Ло вистачило і лише підозри. Приятель красуні повідомив: «Ця пара мала надто багато невирішених проблем.».

Загадка Алекса та Джен

«Лопес не хотіла миритися з витаючим у повітрі страхом зради. Останнім часом вона почувала себе нещасною поряд з Алексом. Довіра зникла. Вже не мало значення, чи справді Родрігес “сходив наліво”», – розповів інсайдер. Адже під кінець стосунків пари Алекс справді надто вже зблизився з такою собі Медісон Лекрою, зіркою реаліті-шоу.

Втім, гучного скандалу ні Лопес, ні Родрігес не хотіли. Колишні закохані розлучилися друзями. Так, після поновлення роману з Аффлеком Дженніфер вилучила з Мережі всі знімки з Алексом. А заразом і розірвала ділові стосунки з бейсболістом. Але ці процеси пройшли максимально полюбовно.

Читайте також:  Скрізь обман! Як Дженніфер Лопес виглядає без перуки

Реакція на весілля

Сам Родрігес підтверджує, що не вірив у остаточний розрив з Лопес. Чекав, коли Джен одумається і повернеться. Звістка про нові відносини співачки з колишнім застала Алекса зненацька. Варто віддати спортсмену належне: впоравшись із першим шоком, Родрігес прийняв ситуацію і постарався залишитися для Лопеса хоча б другом.

Зрозуміло, після гучного весілля Бена і Дженніфер журналісти почали брати в облогу Алекса! Всім було цікаво почути точку зору невдачливого коханого Лопеса. Але любителі «смажених» сенсацій виявилися розчарованими. Як справжній джентльменбейсболіст побажав колишнього світлого майбутнього.

Золоті слова

«Відносини з Дженніфер подарували мені неймовірний досвід. Бажаю тільки найкращого і їй, і її чудовим дітям!– сказав Родрігес. Більше того, Алекс визнав, що Бен Аффлек став для Лопес набагато кращим чоловіком, ніж міг би бути він сам. Спортсмен із посмішкою зізнався: «Якщо чесно, навіть радий, що вона обрала мене. Щоправда, боюсь, ви мене за такі слова приб’єте. Але куди від правди подітися!» Живий приклад для багатьох колишніх.

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я