Дочка Аффлека просить називати її чоловічим ім’ям і носить хлоп’ячий одяг

13
Бен Аффлек

Як стало відомо, в Мережі останні кілька днів обговорюють новину, пов’язану зі спадкоємицею Дженніфер Гарнер. Річ у тім, що 15-річна дочка Бена Аффлека змінила ім’я. Ще недавно дівчинка була Серафіною Роуз. Однак тепер її слід іменувати не інакше як на чоловічий лад. Як саме представилася школярка і чому це було цілком очікувано.

Дочка Бена Аффлека змінила ім’я

Мабуть, кожен, хто слідкує за голлівудськими батьками, знає, що сьогодні спадкоємці багатьох із них прагнуть знайти себе і своє “Я”. І, що не дивно, у пошуках своєї ідентичності діти нерідко шокують простих обивателів. Так, наприклад, син Наомі Воттс віддає перевагу жіночним образам. А ось доньки Джолі і Джей Ло, Шайло і Емме Марібель Муніс, навпаки, не проти постати в хлоп’ячому образі.

Тепер же, як з’ясувалося, подібний тренд підтримала і ще одна спадкоємиця знаменитостей. Так, дочка Бена Аффлека змінила ім’я, про що заявила публічно всього кілька днів тому. Щоправда, привід для цього був явно не з радісних. Річ у тім, що на католицький Великдень із життя пішов батько Дженніфер Гарнер, Вільям Джек Гарнер. Чоловікові було 85 років.

“Я так багато хочу розповісти про свого батька. Ми з сестрами ніколи не припинимо повторювати, яким чудовим він був. І сьогодні я ділюся цими спогадами з моєю вдячністю добрій людині, блискучому батькові і дідусеві, яким він був”, – повідомила колишня дружина Бена Аффлека у своєму блозі в соціальних мережах. За словами актриси, Вільям Джек був для неї найближчою людиною. Саме від батька знаменитість отримувала підтримку навіть у найважчі часи.

“Мене звуть Фін Аффлек”

Як би там не було, поминальна служба за батьком Дженніфер Гарнер транслювалася в соціальній мережі Facebook. І Серафіна була однією з тих, хто також хотів вшанувати пам’ять близької людини. 15-річна дівчина була одягнена в чорний брючний костюм. Її стрижка була короткою. “Здрастуйте, мене звати Фін Аффлек”, – представилася вона і зачитала розділ 16, вірш 8 із Книги Притч.

Читайте також:  Чому шанувальники пророкують Бену Аффлеку і Дженніфер Лопес швидке розлучення

Що цікаво, Фін Аффлек постала з новою зачіскою ще в лютому 2024 року. Так, 12-го числа її сфотографували в компанії зіркового батька на одній з вулиць Лос-Анджелеса. До речі, волосся дівчинки було пофарбоване в яскравий рожевий колір. А ось із новим ім’ям спадкоємиця Гарнер з’явилася на публіці незадовго до згаданої панахиди.

Так, кілька днів тому папараці зняли прощальні обійми Серафіни і Дженніфер на зупинці шкільного автобуса в Брентвуді, Лос-Анджелес. І, як зазначають уважні користувачі Мережі, вже тоді на рюкзаку дівчинки можна було помітити вишите ім’я “Фін”. Хоча, поза всяким сумнівом, чоловічий одяг для неї зовсім не в новинку. Але, що стосується імені, то зіркові батьки поки що не робили жодних заяв з цього приводу.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я