Меган Маркл крутиться як може: “Їй доводиться продавати шампунь для собак”

8
Меган Маркл

Як стало відомо, Меган Маркл запускає новий проект. Однак примітний не тільки сам факт бізнес-стратегії дружини принца Гаррі, а й очікування Сассекських. Бачиш, за словами інсайдерів, задумка має принести значні суми подружжю в найкоротші терміни. Щоправда, для цього доведеться неабияк постаратися.

Меган Маркл запускає новий проект

Як вважають королівські експерти, Меган і Гаррі зовсім не так уявляли собі життя подалі від вимог королівської сім’ї та численних обов’язків як її членів. Справедливості заради варто зазначити, що з моменту відбуття з палацу Маркл жодного разу не поскаржилася на своє становище. Хоча важливо не забувати, що саме вона стала музою для молодшого брата принца Вільяма в цьому питанні. Цікаво, наважився б Гаррі на подібне сам?

Як би там не було, відтоді, як усі бюрократичні формальності завершилися, фінансування Сассекських зі скарбниці припинилося. І тепер їм необхідно було думати над тим, де ж брати гроші. Звичайно, спочатку в цьому навіть не було особливої потреби.

Бачиш, відмова принца Гаррі і Меган Маркл від королівських обов’язків і привілеїв наробила чимало галасу по всьому світу. Що вже говорити, ця подія стала скандальною і довгі місяці займала перші шпальти. А вже перерахувати всі наступні інтерв’ю і зізнання зовсім неможливо. У результаті купівля нерухомості в Монтесіто за 8 мільйонів фунтів стерлінгів окупилася за лічені тижні.

“Заробить шестизначну суму”

Щоправда, щоб не відставати від зіркових сусідів, доводиться крутитися як білка в колесі. Особливо якщо частину проектів було анульовано, як у випадку зі Spotify і Netflix. А тому, за останніми даними від інсайдерів, Меган Маркл запускає новий проект.

“Меган щойно запустила свій власний бренд American Riviera Orchard. Цей проєкт, за прогнозами, заробить шестизначну суму протягом кількох тижнів після запуску. Але вона закочує рукава, щоб впоратися з робочим навантаженням. Це дуже далеко від життя, яке вона уявляла собі як принцеса”, – вважає королівський експерт Том Квінн.

Читайте також:  Як Кіану Рівз відреагував, що на його честь назвали бактерію

За словами останнього, Маркл таким чином перезапустила свій давній проєкт Tig. Іронічно, що перед заміжжям американка вирішила закрити і забути про своє дітище. За словами експерта, проєкт передбачає продаж мармеладу, джему і навіть шампуню для собак.

Що цікаво, бізнес-експерти не настільки оптимістично дивляться на перезапуск Tig. Ба більше, фахівці вважають, що Сассекські займаються проектом поспіхом. Причиною тому можуть бути фінанси, що стрімко зменшуються. Однак не можна відкидати і той факт, що у принца Гаррі та Меган Маркл можуть бути інші причини, які вони бажають приховати від оточуючих.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я