Принц Гаррі заявив, що його вирощували лише як донора для брата

41

У мемуарах “Запасний”, які днями з’явилися у продажу, одкровення принца Гаррі вийшли на новий рівень. Принц поділився такими деталями та думками про своє життя, що багато хто навіть найвідданіші його фанати вирішив, що це перебір. Так, Гаррі заявив, що його народження було необхідністю сім’ї. Він нібито з’явився на світ для того, щоб врятувати життя старшому братові Вільяму, якщо з тим щось станеться. За словами Гаррі, сім’ї просто потрібний був потенційний донор для спадкоємця престолу.

Одкровення принца Гаррі у нових мемуарах

Принц Гаррі вибрав цікаву назву для своїх мемуарів. Він назвав їх «Запасною». І це не випадковий вибір. Гаррі пояснив, що після його народження Чарльз одного разу саме так його назвав запасним. Принца Вільяма теперішній король вважав своїм спадкоємцем, який одного разу зійде на престол. А Гаррі був «про запас» — мало, раптом з Вільямом щось станеться.

У своїй книзі герцог Сассекський зізнався, що з дитинства відчував свою другорядність. Він ріс у тіні Вільяма. Крім того, йому чітко дали зрозуміти, що має тут єдину місію. стати донором для брата, якщо це потрібно. Гаррі написав у мемуарах, що в нього попросили б будь-що: частина печінки, кров, кістковий мозок — будь-який орган, з яким у брата були б проблеми.

«Я народився на випадок, якщо з Віллі щось трапиться»— написав у мемуарах Гаррі. Він додав, що саме так до нього і ставилися як до запасного. Батьки, дідусь та бабуся не соромилися вимовляти це вголос. Крім того, Гаррі виховували з цією думкою, йому вселяли це протягом усього його життя в королівській родині. Рудий принц розумів, що він у сім’ї тільки для того, щоб відволікати, розважати і, якщо знадобиться, надати свої органи.

Читайте також:  Як принц Гаррі підтримав хвору Кейт Міддлтон

«Шалені фантазії»

Такі одкровення Гаррі здалися фанатам занадто шаленими. Деякі користувачі припустили, що у принца просто закінчилися інфоприводи для розмов, тому він уже починає марити такими «шаленими фантазіями».

Шанувальники королівської родини вважають, що принцеса Діана не допустила б такого відношення до її сина. Хоч народної улюблениці не стало, коли Гаррі був ще молодим, все одно основні вектори виховання вже були закладені. Крім того, користувачі підкреслюють у Мережі, що якби слова Гаррі були правдою, то його куди краще берегли. «Його берегли б, як багатомільйонні королівські тіари, а не відправляли на війну і не дозволяли шалено гасити, вживаючи алкоголь та заборонені речовини»– Діляться думкою шанувальники.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я