Позбавтеся їх негайно: які речі можуть змусити людину почуватися нещасною

27

Речі накопичують у собі негативну енергетику, а люди замість викинути непотрібний мотлох, продовжують його зберігати. Щоб стати сильнішим і відкрити двері новому, треба обов’язково розпрощатися зі старим, особливо напередодні новорічних свят.

Портал “Факти” розповів про те, які речі в будинку змушують нас почувати себе нещасними.

Зіпсовані амулети та талісмани

Якщо в будинку зберігаються статуетки, які нібито приваблюють фінансовий успіх, але при цьому на них є відколи, то саме час позбавитися такого талісмана. Те саме стосується такого амулету, як ловець снів: якщо він зламаний, то це може спричинити лихо. Тому щойно бачите, що талісман зіпсований, тут же його викидайте або замініть на новий.

Колючі рослини

У будинку не повинно бути багато колючих рослин, інакше це призведе до проблем. Допускається лише 1-2 квітки, і їх треба ставити на підвіконня, а не на стіл або полицю.

Речі, що перейшли у спадок

Це не означає, що якщо у вас є дороге кільце, яке дісталося вам від бабусі, його треба швидко позбутися. Але якщо у вашому домі зберігається багато речей, що належали померлим родичам, то їм не місце серед живих. А якщо ні, то в будинку може з’явитися багато негативної енергетики.

Старі книги

Книги, які просто стоять для краси, при цьому їх ніхто не читає і навіть не бере до рук, краще віддати тим, хто їх справді читатиме. В іншому випадку не дивуйтеся, чому ви так часто перебуваєте в поганому настрої.

Зламаний годинник

Якщо зламаний годинник полагодити не можна, то їм не місце в будинку. Їх треба позбутися, оскільки вони можуть весь свій накопичений негатив перекинути на людей, які проживають у будинку. Мало хто знає про це, але зламаний годинник зберігає в собі дуже важку енергію.

Читайте також:  Фолієва кислота

Чужі речі

Часто зустрічається таке, що після якогось свята чи візиту друзів вони забувають свої речі у вас удома. Намагайтеся їх повернути якнайшвидше, не тримайте їх у себе. Відповідно до законів біоенергетики, у вас є 3 дні, щоб повернути чужу річ, інакше вона почне псувати енергетику вдома.

Розбиті дзеркала

Багато хто знає не з чуток, що з дзеркалом слід бути акуратними, і як тільки на ньому з’являється скол, краще його викинути. А якщо ні, то домочадцям доведеться зіткнутися з неприємностями.

Штучні квіти

Сприятливо на ауру квартири чи будинку впливають лише натуральні квіти. Штучні квіти не несуть жодної користі, та й зовні вони навряд чи прикрасять інтер’єр, а от негативу нагромадити точно зможуть.

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я