Періс Хілтон підготувала 45 весільних суконь

15

Коли два роки тому Періс Хілтон йшла до вівтаря, вона вразила багатьох своїм гардеробом. Під час церемонії вона одягла не менше шести різних нарядів. Але їх могло бути набагато більше, як вона розповіла.

Періс Хілтон підготувала 45 весільних суконь

Коли Періс Хілтон зв’яже себе шлюбом, гості можуть очікувати не тільки екстравагантного весільного образу. Тепер спадкоємиця мільйонерів розповідає про свій знаменний день із Картером Реумом в інтерв’ю британському журналу «Vogue». При цьому вона розкриває вражаючі подробиці триденної урочистості, що супроводжувала весільну церемонію 11 листопада 2021 року в Лос-Анджелесі: «Насправді на моєму весіллі було шість суконь. Це тому, що у мене їх було 45».

За повідомленням, її стилісту дзвонили дизайнери з усього світу. За словами Хілтон, всі вони були в захваті і сподівалися стати частиною її розкішного весілля. Потім усі вони «пошили ці неймовірні сукні на замовлення». Потім вона просто постаралася надіти «якнайбільше» цих творінь.

Однак для урочистої церемонії від самого початку у неї виникло питання лише про одного дизайнера, пояснює 42-річна дівчина. «Я відразу зрозуміла, що хочу йти до вівтаря у сукні від Oscar de la Renta». І ось відбулося: Хілтон сказала «так» любові всього свого життя, Картеру Реуму, у весільній сукні з високим вирізом, прикрашеною грубим мереживом та романтичними квітковими аплікаціями від Oscar de la Renta.

Із січня Хілтон стала матір’ю.

За словами Хілтон, вона хотіла “щось дуже схоже на принцесу”, “з об’ємними квітами”. На створення сукні своєї мрії вона надихнулася весільною сукнею актриси Грейс Келлі.

На святкуванні весілля Хілтон та Реума в Бель-Ейр та Лос-Анджелесі у 2021 році були присутні численні зірки та знаменитості. Серед присутніх були сестра Нікі Хілтон, актриса Емма Робертс, поп-зірка Бібі Рекша, володарка премій “Греммі” та “Еммі” Пола Абдул, а також багаторічна подруга Хілтона Кім Кардаш’ян.

Читайте також:  Сумніви серед внутрішніх експертів СДПН

Хілтон та Реум стали батьками хлопчика. Фенікс Беррон народився у січні 2023 року за допомогою сурогатної матері.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я