Передсвяткові заборони: 7 речей, які не можна робити напередодні Нового року

22

Всім відомо, що Новий рік – пора чудес та чарівних змін. Якщо ви хочете змінити своє життя на краще в новому році, прислухайтеся до цих порад.

Не можна сваритися з близькими

Інакше залишити всі образи у старому році буде непросто. Для чого вам зайві проблеми? Тож приймаємо заспокійливе та не спілкуємося з негативними людьми від гріха подалі, пише Super.

Не можна купувати речі для дому

Хочеться купити новорічну скатертину? Розуміємо, але краще це зробити наперед (хоча б за кілька днів до свята). У цей же період купіть кухонне приладдя. Проте 31 грудня ви зі спокійною совістю приготуєте олів’є, не відступаючи від традицій.

Не можна користуватися голкою

Зашивайте одяг хоча б за пару днів до урочистостей і зустрічайте свято вже одягненим з голочки.

Не можна стригти волосся

Знаєте, у чому причина такої заборони? По-перше, це ризики зустрічати Новий рік із зачіскою “стрижка-спалах”, але є і магічне пояснення прикмети: волосся – це енергія, яка нагоді на святі.

Не можна готувати страви з ракоподібних

Все тому, що ці товариші задкують назад, а вам у новому році треба рухатися лише вперед. Це обмеження стосується лише натуральних продуктів з членистоногих і на крабові палички не поширюється.

Не можна брати в борг

У новому житті (все ж таки ми його починаємо у новорічні свята) старі проблеми не потрібні. Отже, краще зустріти Новий рік трохи скромніше, але зберегти чисте совість.

Не можна забиратися вдома

Свято до вас приходить, а ви покликали додому Мойдодира – вони точно не порозуміються. Клінінг – справа хороша, але краще проведіть генеральне прибирання до 29 грудня.

Читайте також:  Роль харчування у здоров'ї волосся

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я