NotCoin що це? Криптовалюта TON від Telegram

878
notcoin

Що таке NotCoin – це криптовалюта від команди Павла Дурова і Telegram. Простіше кажучи, мем-гра вбудована в додаток-бота всередині Телеграм, де кожен користувач може натискати на екран і отримувати за це монети. Фішка в тому, що NotCoin не вимагає жодних вкладень, це захоплива і безкоштовна гра, яка стрімко набирає обертів у спільноті.

Почни грати просто зараз: @NotCoinBot (бонус 2 500 монет).

NotCoin AirDrop, ціна та лістинг

Ціна NotCoin наразі невідома, користувачі можуть безкоштовно майнити токени, але коштуватимуть вони реальні гроші чи ні – дізнаємося в найближчому майбутньому. Наразі NotCoin уже з’явився на топ-біржах: ByBit, Binance, COINMARKETCAP. Попередньо, 100 000 NotCoin = 10$.

NotCoin було створено на блокчейні TON, який розробив Павло Дуров, засновник Telegram, що додає додатковий інтерес до проекту, оскільки TON є однією з найбільш обговорюваних технологій у сфері криптовалют.

Однією з найочікуваніших подій у рамках проекту NotCoin є AirDrop. Цей метод, широко використовуваний у криптовалютному світі, дає змогу залучати нових користувачів і нагороджувати активних учасників, надаючи їм безкоштовні токени.

Бусти та функції в NotCoin Bot Telegram

Використовуйте всі функції Телеграм бота, щоб оптимізувати видобуток (майнінг, фарм) монети NotCoin і бути більш ефективним. Детальніше:

  • Ліміт Енергії / Energy Limit. Опція, що розширює максимальний запас енергії в NotCoin Bot. З кожним поліпшенням, ліміт енергії зростає на 500 одиниць НотКоін.
  • Прискорювач Швидкості / Speed Booster. Опція, що збільшує швидкість відновлення енергії. З кожним поліпшенням, швидкість регенерації збільшується на 1 одиницю в секунду.
  • Посильтеся кліка / Click Booster. Опція, що збільшує “силу/вагу” кожного вашого кліка на екрані на +1 за кожне прокачування. Good night AI – це робот, який збирає монети, коли ви перебуваєте в офлайн-режимі.
Читайте також:  Розумний годинник Huawei, який не залишить байдужими навіть заклятих скептиків Новий смарт-годинник Huawei GT3 SE

Команди та можливості NotCoin Bot

  • /profile – ця команда дозволяє боту відобразити всю інформацію про ваш профіль у грі NotCoin.
  • /send – використовуйте цю команду для пересилання токенів Notcoin іншим учасникам гри (див. інструкції з пересилання токенів іншим гравцям).
  • /send + amount – ця команда дозволяє створювати чеки на певну суму.
  • /mysquad – ця команда відображає 15 найкращих гравців із вашого командного пулу.
  • /top15@notcoin_bot – ця команда виводить 15 найкращих гравців всієї гри за кількістю зібраних монет.
  • /team15@notcoin_bot – ця команда виводить 15 найкращих командних пулів за кількістю зібраних монет.

NotCoin – це багатофункціональний бот, який регулярно оновлюється і додає нові команди. Усі актуальні команди в додатку-боті всередині Telegram, присвяченому грі NOTCOIN, вказані вище.

Як створити свій загін/лігу/сквад у NotCoin?

Вступ до команди NotCoin через Telegram став ще більш простим і доступним. Якщо ви хочете приєднатися до спільноти NotCoin або створити свою команду в рамках цієї платформи, ось ваш посібник:

  • Для швидкого доступу до функцій команди, перейдіть до бота NotCoin за посиланням: https://t.me/notcoin_bot
  • Надайте боту посилання на Telegram-канал або чат, щоб приєднатися до обраної команди NotCoin.

Якщо ви віддаєте перевагу інтеграції в грі:

  • У меню виберіть “Join Squad” для вступу до спільноти NotCoin.
  • Ознайомтеся зі списком доступних команд або виберіть “Other squad”, щоб відправити посилання через текстового бота NotCoin.

Після приєднання до команди NotCoin, ви можете повернутися до ігрового процесу. Щоб створити свою команду і запросити учасників, використовуйте команду /ref у боті NotCoin або кнопку “Запросити друга” в грі.

Також ви можете приєднатися до команди NotCoin через лідерборд. Просто клікніть на обрану команду і натисніть кнопку “Join” на сторінці команди, щоб стати частиною команди NotCoin.

Читайте також:  Де найвигідніше обмінювати криптовалюти?

Висновок

NotCoin – гра-фармілка від Telegram. Суть проста – натискаємо по монетці і фармимо баланс у грі. Потенційно, чим вищий баланс, тим більше можна буде заробити.

Оптимальна стратегія фармінгу монет:

  1. Збираємо бонус за підвищення ліги. Теж хороша активність, яка принесе понад 1 млн монет, але доведеться попрацювати руками, натискаючи на монету.
  2. Проходимо квести. За кожен нараховують, у середньому, по 100 к монет. За проходження квестів, сумарно, можна отримати близько 2 млн монет
  3. Купуємо ТапБота в грі. Кожні 12 годин ви зможемо забирати по 150 к монет при прокачаному рівні мультитапа.
  4. Запрошуємо друзів. За кожного ви будете отримувати бонус і зможете швидко підняти свій баланс. Друзі, своєю чергою, теж отримають бонус, якщо перейдуть за вашою рефералкою.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я