На домашній прямій з плоскими тарифами для студентів

18

За словами федерального міністра освіти Беттін Штарк-Ватцінгер, виплата довгоочікуваної фіксованої допомоги на електроенергію для студентів та учнів технікумів не за горами. «Я знаю, що молоді люди чекають на гроші. Ми зараз недалеко від мети», – сказав політик ВДП газеті «Rheinische Post» (субота) і закликав до розуміння. Вона сказала, що ніколи раніше не було такої виплати близько 3,5 мільйонів осіб у 16 ​​федеральних землях у більш ніж 4 000 різних навчальних закладах. Необхідно було прояснити безліч питань, наприклад, щодо захисту даних. «Федеральний уряд не має доступу до даних студентів, які зберігаються в університетах. Тому без земель це неможливо», – сказав Штарк-Ватцінґер. Вона оголосила про початок інформаційної кампанії та гарячої лінії наступного тижня.

Однак, на думку міністра, досі існують деякі труднощі: «Землі мають тепер подолати останні юридичні перешкоди та разом зі своїми навчальними закладами надати дані тих, хто має право подати заявку на платформу. Тоді ми зможемо розпочати».

Студенти та учні технічних навчальних закладів отримають одноразову суму у розмірі 200 євро для пом’якшення збільшених витрат. Право подати заявку мають студенти, які були зараховані до вищого навчального закладу у Німеччині на 1 грудня.

.

Читайте також:  Світлофор узгоджує деталі імміграції кваліфікованої робочої сили

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я