Міністр праці Хейль присвоїв посади найкращим людям

35

Федеральний міністр праці Хубертус Хайль (СДПН) передав посаду у своєму міністерстві своїй найкращій людині. За даними міністерства, Карстен Штендер з 2018 року очолює відділ європейської та міжнародної зайнятості та соціальної політики у BMAS.

«Вирішальним чинником цього призначення став його великий досвід у міжнародній сфері», – йдеться у повідомленні міністерства Хайля. Той факт, що близько 20 років тому він був шафером міністра, є виразом приватної дружби».

Проте вирішальним чинником його призначення посаду голови департаменту став його професійний досвід. У жодному відношенні немає конфлікту інтересів. Раніше “Шпігель” повідомляв.

Спогади про справу Грайхена

Зовсім недавно міністр економіки Роберт Хабек розкритикував за невірні рішення, прийняті його головним співробітником Патріком Грайхеном (обидва – «зелені»). Йшлося про заплановане фінансування проекту берлінського регіонального об’єднання Федерації охорони навколишнього середовища та природи, до правління якого входить сестра Грайхена.

Грайхен буде тимчасово відправлений у відставку. Раніше він уже піддавався критиці за участь у виборі своєї кращої людини на головну посаду в Німецькому енергетичному агентстві, що знаходиться у федеральній власності.

Читайте також:  "Захоплюючий конфлікт інтересів": нафтові плани Emirates

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я