Колишній гітарист Duran Duran Тейлор страждає на онкологію

42

Лист із визнанням про діагноз був зачитаний під час концерту, присвяченого гурту.

Колишній гітарист Duran Duran страждає на онкологію

Колишній гітарист Duran Duran Енді Тейлор зізнався шанувальникам британської рок-групи, що хворий на рак передміхурової залози. Через лікування він не зміг бути присутнім на спеціальному концерті на честь музичного колективу.

Колишній гітарист Duran Duran хворий на онкологію

У Лос-Анджелесі пройшла 37 церемонія включення артистів до Зали слави рок-н-ролу за внесок у розвиток музичної індустрії. Під час концерту учасники Duran Duran зачитали листа Енді Тейлора, який пояснив свою відсутність активним лікуванням від раку простати.

«Багато людей випробували на собі цю хворобу. Тепер я не відрізняюся від них», – написав 61-річний музикант.

Він зізнався, що «погано себе почував» після проходження складного лікування з продовження життя. Але кілька тижнів тому йому стало гірше. Тейлор подякував команді Duran Duran за зусилля, щоб представити його на заході.

“Незважаючи на надзвичайні зусилля моєї команди, я був би доведений до краю як фізично, так і психологічно”, – сказав екс-гітарист групи.

Колишній гітарист Duran Duran сподівався виступити із новою гітарою

Тейлор зізнався, що розчарований обставинами, що склалися, але повинен думати про здоров’я. Музикант настільки чекав на захід, що навіть купив нову гітару.

«Не сумнівайтеся, що я залишався нескінченно радий після отримання запрошення на церемонію. Я навіть купив нову гітару для виступу», – зазначив він.

Що таке Зал слави рок-н-ролу

Зал слави рок-н-ролу (RRHOF) — одночасно музей та зал слави, який розташований у центрі міста Клівленд, штат Огайо. Концерт на честь включення музикантів Зал слави рок-н-ролу проходив у Лос-Анджелесі.

Серед інших запрошених гостей — ікона кантрі-жанру Доллі Партон, репер Емінем та соул-співак Лайонел Річі.

Читайте також:  Війни та зміна клімату посилюють голод

Колишній гітарист Duran Duran лікується від онкології, тому не зміг відвідати церемонію у Лос-Анджелесі.  Фото: Dominionart/shutterstock.com

Британська рок-група Duran Duran з Бірмінгема створила такі хіти, як “Girls On Film”, “The Wild Boys” або “A View To A Kill”.

Головна умова прийому — випуск першого альбому має датуватися щонайменше 25 років тому. Крім голосів музикантів та експертів, у голосуванні за місце вступу до Зали слави взяли участь глядачі. Церемонію покажуть 19 листопада на платному каналі HBO.

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я