Кличко повідомляє про пошкодження у Києві після нічної атаки

19

Ось уже кілька днів Росія все частіше атакує Україну ночами за допомогою безпілотників. У Києві знову пошкоджено енергетичну інфраструктуру. Ранок починається з вимкнення електроенергії.

Росія атакує Україну бойовими безпілотниками вже п’яту ніч поспіль. У столиці України в Києві мер Віталій Кличко повідомляє про пошкодження після атаки безпілотників у понеділок вранці. Внаслідок нападів було пошкоджено енергетичну інфраструктуру.

Кличко повідомляє про пошкодження у Києві

Він сказав, що у місті перебої з електрикою, що вплинуло на подачу тепла. Проте водопостачання працює нормально. Кличко також повідомив, що 19-річчя юнак доставлено до лікарні після вибуху в одному з районів. Один будинок пошкоджено внаслідок російської атаки.

Повітряна тривога у багатьох регіонах України

Не лише Кличко повідомляє про ушкодження. У ніч на понеділок у багатьох регіонах України було оголошено чергову повітряну тривогу. Протягом кількох днів Росія все частіше атакує ночами бойовими безпілотниками-камікадзе іранського типу Shahed-136. Російські військові блогери повідомили, що, крім Києва, постраждали Полтавська, Харківська, Донецька, Дніпропетровська, Миколаївська та Херсонська області. Масовані атаки з використанням бойових безпілотників розпочалися у четвер.

Росія стверджує, що принижувала бази українських безпілотників

Росія також неодноразово повідомляла про атаки безпілотників із українського боку. За словами губернатора Олександра Богомаса, у понеділок у російській Брянській області, розташованій неподалік кордону, постраждали об’єкти енергетичної інфраструктури. В результаті в одному з міст зникла електрика. Постраждалих немає, сказав Богомас.

Читайте також:  Війна в Україні 25 листопада

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я