Instagram Вінклера заблокували через Зеленського

26

Після зневажливого посту про главу української держави Володимира Зеленського на сторінку віце-президента DFB Германа Вінклера у Instagram у понеділок більше не можна було зайти. Коментарі Вінклера все ще було видно у мережі Facebook, яка, як і Instagram, належить Meta Group. У неділю 60-річний футболіст назвав Зеленського «колишнім українським актором», після чого Німецька футбольна спілка оголосила, що поговорить з Вінклером з приводу цього повідомлення у понеділок.

Вінклер не став коментувати сторінку в Instagram, яка більше недоступна, у відповідь на запит Deutsche Presse-Agentur у понеділок. У неділю він підтвердив справжність повідомлення.

Зеленський прибув до Берліна рано вранці в неділю і опинився в Німеччині вперше після нападу Росії на Україну. У неділю вдень йому та його народу було вручено премію Карла Великого в Аахені. Національна збірна зіграє свій 1000-й міжнародний матч проти України у Бремені 12 червня.

В Інтернеті численні користувачі розкритикували висловлювання Вінклера. Прес-секретар Федерального міністерства внутрішніх справ, яке відповідає за спорт, у відповідь на запит агентства dpa заявила: «BMI, як міністерство спорту, не бачить причин для подальших коментарів щодо цієї абсолютно необережної заяви».

Читайте також:  Інститут США: ПВК "Вагнер" - все ще загроза для Путіна

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я