HHLA посилила безпеку на терміналі Альтенвердер

12

«З міркувань безпеки ми докладно не коментуємо ці заходи.»

 

HHLA посилила безпеку на терміналі Альтенвердер

У зв’язку із серією крадіжок на гамбурзькому контейнерному терміналі Альтенвердер логістична група HHLA як оператор посилила заходи безпеки. В принципі, об’єкти HHLA цілодобово охоронятимуться, а на всіх входах та в’їздах буде встановлено контроль доступу. “На додаток до існуючих заходів безпеки та захисту HHLA значно посилює заходи безпеки на контейнерному терміналі у зв’язку з поточними подіями”, – повідомила агентство представниця логістичної групи з Гамбурга. «Серед іншого, це включає посилення охорони та спостереження на території терміналу». Раніше це повідомляла газета Hamburger Abendblatt.

«З міркувань безпеки ми докладно не коментуємо ці заходи», – продовжила прес-секретар. Газета Hamburger Abendblatt повідомила, що, за її інформацією, серед іншого буде встановлений так званий дріт НАТО з гострими як бритва краями, щоб запобігти перелазу через огородження. Крім того, використовуються додаткові прожектори, а також безпілотники з тепловізійними камерами, повідомляє газета.

З 11 червня невеликі групи молоді 15 разів проникали на територію контейнерного терміналу Альтенвердер. Було заарештовано 45 осіб віком від 16 до 30 років. Прокуратура припускає, що ці випадки пов’язані між собою. Митниця та Гамбурзьке митне слідче управління, яке співпрацює з Державним управлінням кримінальної поліції в рамках Об’єднаної групи з розслідування наркотиків, підозрюють, за більш ранніми повідомленнями, що зловмисники шукали вантаж наркотиків. Однак це припущення не однозначне.

Читайте також:  Скасування статті 218 було б неконституційним

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я