Для тих, хто вірить прикметам: як поводитися на цвинтарі

37

Цвинтар – досить специфічне місце, і про погані прикмети, пов’язані з цвинтарем, ходить безліч історій. Тому всім важливо знати про те, як правильно поводитися в цьому місці.

Наприклад, згідно з прикметою, на цвинтар краще не дивитися і не обертатися поглядом на чужі могили, бо це може призвести до “запрошення” померлих до себе додому. Вся справа в тому, що душі не ваших рідних можуть поводитися неспокійно, пише Glavred.

Однією з найдавніших і найголовніших заборон є обгортання на цвинтарі. Не можна ні дивитися назад, ні обертатися всім тілом, ні повертатись за чимось. Прикмета свідчить, що йти з цвинтаря треба не обертаючись, щоб не забрати з собою додому важку енергетику, біди та прикрощі покійних людей. Головне – не обертатися навіть тоді, коли вам почулося, що хтось кличе.

Багато людей звикли на цвинтарі розмовляти з душею близької покійної людини, проте мало хто знає, що важливо правильно прощатися, коли ви вже готові покинути цвинтар. Крім того, що в жодному разі не можна обертатися, про що написано вище, ніколи не можна говорити слова “до побачення” на території цвинтаря. Прощаючись, треба завжди говорити “прощай”, щоб не вкоротити своє життя.

Читайте також:  Щоб було прохолодніше: як і в якій позі найкраще спати у спеку

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я