Де та пухкенька дівчинка? Який сьогодні вигляд має донька Джона Траволти

127
Елла Блю Траволта

Часто діти знаменитостей йдуть стопами своїх батьків, але, буває, що й обирають зовсім інший шлях. Елла Блю Траволта, 22-річна донька відомого американського актора, увійшла до першої категорії, адже вона активно пробує себе в ролі актриси. У Елли непогані успіхи. І її вже можна назвати самостійною зіркою. Неймовірно, як швидко мила Елла подорослішала. Начебто нещодавно фанати роздивлялися її дитячі фото в соцмережах знаменитого тата. А зараз Елла все частіше з’являється на різних заходах. Сумнівів немає: вона підкорить зіркову тусовку.

Елла Блю Траволта

Який вигляд має 22-річна Елла Блю Траволта

Нещодавно Елла відвідала вечірку бренду Neiman Marcus. Дівчина голосно заявила про себе, а тепер інтерес публіки постійно підігріває своїми світськими виходами. Раніше Еллу називали копією батька. А зараз дивись сам. Чи вгадуються в зовнішності Елли риси Джона Траволти?

Елла Блю Траволта

До 22 років у Елли вже сформувався елегантний стиль. На вечірці вона була в чорній лаконічній сукні. Талію і загалом свою струнку фігуру дівчина підкреслила ременем Dior. Цікаво доповнив образ трикотажний кардиган на ґудзиках, який Елла накинула на плечі. Одразу можна подумати, що це сукня з кейпом, але ні. Це звичайний кардиган.

Елла Блю Траволта

Успіхи дівчини в кіно

Звісно, перші кроки у великому кіно доньці допоміг зробити Джон Траволта. Так, три роки тому відбувся її дебют у фільмі “Отруйна троянда”. Це американо-італійський трилер, у якому колегами по знімальному майданчику в Елли були, крім її батька, Морган Фрімен, Кет Грегхем, Брендан Фрейзер та інші знаменитості. Непогана заявка на успіх, згоден?

Елла Блю Траволта

Але сидіти весь час під крилом у тата Елла не хоче. Вона намагається сама пробити подальший шлях в акторстві. Так, скоро Елла зіграє в новому фільмі – незвичайній версії “Аліси в країні чудес”. Події відбуватимуться в Європі. Аліса, яку і зіграє Елла Траволта, зустріне Божевільного Капелюшника Вільяма. На них чекають пригоди в нічному Будапешті. Відомо також, що в цьому фільмі з’явиться російська модель і актриса Саша Лусс. В її образі ми побачимо багато відсилань до образу Червоної Королеви.

Читайте також:  Як дві дружини Брюса Вілліса стали подругами та вирішили разом виховувати 5 дітей

Мама б пишалася Еллою

Ми все про тата Елли. Мама б теж нескінченно пишалася донькою. Але, на жаль, акторки Келлі Престон, матері Елли і дружини Джона, не стало 2020 року. У неї був рак. Келлі так і не встигла побачити, як тріумфально її єдина дочка почала свій шлях у кіноіндустрії. А Джону доводиться тепер справлятися з роллю батька-одинака.

Упевнені, що скоро Елла ще голосніше про себе заявить. У неї є всі шанси стати не тільки знаменитою актрисою, а й підкорювачкою сердець.

Елла Блю Траволта

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я