Чому Вікторія Бекхем протягом 25 років буквально їсть одну й ту саму їжу

25
Девід Бекхем & Вікторія Бекхем

Безумовно, у кожного з нас є ті чи інші уподобання в їжі. При цьому нерідко можна наштовхнутися на одне цікаве запитання в Мережі або від знайомих: “Якби тобі довелося харчуватися однією і тією ж стравою до кінця життя, то якій ти віддаси перевагу?” Звучить як фантастика, але не для екс-учасниці Spice Girls. Так, Девід Бекхем повідав про дієту дружини і про те, що вона ось уже 25 років не змінює свій раціон. Подробиці, як завжди, в найближчі кілька хвилин.

Девід Бекхем про дієту дружини

 

Девід Бекхем & Вікторія БекхемЯк зізналася легенда футболу в одному з інтерв’ю, Девід абсолютно не поділяє поглядів дружини на їжу. І дивуватися не варто, адже тому є просте пояснення. Бачиш, екс-учасниця гурту Spice Girls вже багато років залишається вірною одному і тому ж меню. Цікаво, що ж могло вплинути на знаменитість і привести до такого радикального рішення?

Девід Бекхем & Вікторія Бекхем

Як зізнався Девід Бекхем, говорячи про дієту дружини, вона ось уже майже 25 років щодня їсть однакову їжу. Проте навіть у такій налагодженій системі бувають збої. І Вікторія не змогла протистояти цьому. Так, одного вечора вона зважилася покуштувати їжу чоловіка.

Девід Бекхем & Вікторія Бекхем

“Єдиний раз, коли вона, напевно, поласувала чимось, що було в моїй тарілці, був той, коли була вагітна Гарпер. Це один із моїх найулюбленіших вечорів. Я не можу пригадати, що це було, але знаю, що вона не їла це відтоді”, – пригадала в розмові з журналістами зірка футболу.

Неймовірно вибаглива в їжі

Девід Бекхем & Вікторія Бекхем

Основний же раціон Вікторії становить риба, приготована на грилі. Страву доповнюють овочі, незмінно приготовані на пару. “Коли питання стосується улюблених страв, то я звучу ще занудніше. Що мені подобається? Я люблю цільнозернові тости з сіллю”, – ділилася підприємниця. При цьому знаменитість не приховує, що вона неймовірно вибаглива в їжі. А ось головне правило цілком просте: жодної краплі соняшникової олії або вершкового масла і соусів.

Читайте також:  Чому Девід і Вікторія Бекхеми сплять окремо

Девід Бекхем & Вікторія Бекхем

Здавалося б, подібне не може не захоплювати. Адже мало хто з нас зміг би настільки цілеспрямовано дотримуватися одного й того ж меню протягом багатьох років, чи не так? Однак у Мережі на це реагують неоднозначно. Так, одні вважають, що це сила волі. Інші ж стверджують, що все це звучить як обмежувальний розлад харчової поведінки.

Щоправда, є й ті, хто вважає, що меню Вікторії прописав дієтолог. “У неї щось зі шкірою. Якщо вона не дотримуватиметься дієти, то з’являється висип на обличчі“.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я