Чому Кейт Міддлтон з’явилася на публіці без обручки

60

Розлучення Кейт та Вільяма — нічний жах мільйонів британців. Справа в тому, що саме принца та принцесу Уельських пророкують на престол наступними після Чарльза та Камілли. Вільяма з Кейт народ щиро любить і не проти почекати кілька років заради спокійної передачі влади. Але нещодавно дружина спадкоємця престолу несподівано з’явилася на публіці без обручки на пальці. Зрозуміло, шанувальники королівської родини миттю стурбувалися!

Розлучення Кейт та Вільяма: чи наближається буря?

Суть справи

Як ти швидше за все пам’ятаєш, стосунки нинішніх принца та принцеси Уельських далеко не завжди складалися успішно. Так, наприклад, у 2007 році Кейт із Вільямом вже розлучалися, чимало засмутивши цим британців. Але останнім часом ніщо, здавалося б, не віщувало розколу в королівському сімействі.

Публіка підняла на сполох 12 січня 2023 року, після появи Кейт на відкритті лікарні Королівського університету в Ліверпулі. Спостерігаючі фанати корони жахнулися, помітивши, що всю церемонію принцеса Уельська провела без обручки на пальці! У суспільстві миттю почали циркулювати похмурі чутки.

Цікава конспірологія

Більшість відразу пригадали стару конспірологічну теорію про те, що Кейт Міддлтон, мовляв, по горло ситий своєю роллю матері королівських спадкоємців. Якщо вірити цим вигадкам, принцеса Уельська просто мріє кинути Вільяма і піти з палацу, забравши з собою всіх дітей.

Інші взагалі почали переказувати плітки про походи Вільяма набік. Подейкують, аристократ ще у 2019 році примудрився змінити Кейт із її подругою Роуз Ханбері, маркізою Чамлі. Зрозуміло, підтвердження цим пліткам ніхто так і не надав. Але дехто з британців, як і раніше, вважає, що диму без вогню не буває.

Проста розгадка

Насправді ситуація вирішилася максимально нешкідливо. Чи бачиш, згідно з лікарняним регламентом усіх відвідувачів медустанови просять знімати з рук прикраси до візиту. Вважається, що кільця та браслети негігієнічні і можуть становити небезпеку для медичного обладнання.

Читайте також:  Як Пірс Броснан зворушливо привітав дружину з 59-річчям

Винятки у цьому правилі не роблять ні для чиновників, ні для аристократів. Більше того, найуважніші папараці розкопали, що під час візитів до шпиталів Кейт Міддлтон завжди розлучається з кільцями, включаючи, зрозуміло, і обручку. Просто такі візити принцеса Уельська здійснює досить рідко.

Востаннє дружина Вільяма була помічена на подібному заході у 2020 році. Тоді Кейт теж опинилася на публіці без обручки, що, само собою, викликало аналогічну сьогоднішню хвилю чуток. Ну а насамкінець повідомимо, що у січневому візиті до Ліверпулю принцесу Уельську супроводжував чоловік. І виглядало подружнє подружжя цілком щасливим!

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я