Чому фанати запитують, чи жива Брітні Спірс

22

Нещодавно Брітні Спірс нарешті позбавилася опіки. А влітку поп-принцеса вийшла заміж. Все це висвітлювалося у соцмережах та ЗМІ. Схоже, життя знаменитості налагодилося. Проте шанувальників Брітні мучать невиразні сумніви. І ці сумніви настільки тривожні, що шанувальники зірки переживають, чи жива Брітні Спірс. Звідки такі думки та припущення? Зараз розповімо.

Чому фанати запитують, чи жива Брітні Спірс

У Мережі фанати знаменитості почали будувати конспірологічні теорії. Багато хто припускає, що Брітні давно немає в живих! Подібні розмови розпочалися давно. Деякі, наприклад, вірять у те, що Брітні не стало майже десять років тому. Так, у 2004 році вийшов трек поп-співачки Mona Lisa із досить незвичайним текстом. У пісні розказано історію жінки, яку клонували. Сама ж героїня пішла із цього світу.

Цікаво, що ця композиція в результаті так і не увійшла до альбому, до якого мала. А згодом текст взагалі переробили. Ці дивно і наштовхнули фанатів на лякаючі думки.

Зараз у шанувальників з’явилося багато нових приводів думати, що Брітні більше немає. Найзапекліші прихильники теорії вважають, що у Брітні є двійник, який з’являється замість неї у нових відео на сторінці зірки в Інстаграмі. Зрозуміло, шанувальники такої теорії впевнені, що сторінку давно веде не Брітні — це роблять інші люди.

Доказ цього, на думку користувачів, дивний контент, який з’являється в обліковому записі Спірс. Багато постів зірки однотипні. Крім того, часто Брітні на фото і відео в одному і тому ж одязі. Локації практично не змінюються. Виникають думки, що це старий контент, який зараз використовують через брак нового.

Ще більше людей підхопило цю теорію після того, як у Мережі Брітні повідомила, що запланувала поїздку до Нью-Йорку. У результаті зі своєї подорожі зірка не показала жодного фото.

Читайте також:  Після 13-річного ув'язнення Брітні Спірс хоче знову створювати хіти

У пресі спростовують теорію

У відомому виданні TMZ все ж таки вважають, що подібні розмови – нісенітниця. Брітні живіший за всіх живих і активно проводить свій час з чоловіком Семом Асгарі. У виданні стверджують, що новина про поїздку до Нью-Йорка Спірс спеціально вигадала для преси, щоб відвернути увагу від іншої подорожі. Зірка зі своїм чоловіком вирушила до Мексики.

У TMZ також кажуть, що деякі відео на сторінці Спірс якраз із мексиканської поїздки. І вони свіжі, їх не вивудили з архівів. До речі, про подорож до Мексики Брітні згодом навіть писала у постах. Вона раділа, що вперше за 15 років вона змогла перетнути кордон. Ще однією маленькою радістю для співачки стало те, що вона випила каву – теж уперше за довгий час.

Шанувальники Брітні також переживали, коли дізналися, що батьки Спірс вирушають до Лос-Анджелеса. Це стало приводом думати, що зі співачкою щось трапилося. Але, як дізнались у пресі, Джеймі та Лінн Спірс приїхали зовсім не через Брітні. Вони відвідували свою онучку, дочку брата Брітні.

Влітку відбулося весілля Брітні із Семом Асгарі. У Мережі були фото з урочистостей. Там були багато знаменитостей, серед яких Дрю Беррімор, Селан Гомес, Мадонна і Періс Хілтон. Подруги Спірс мали помітити щось дивнеЯкби на місці нареченої була на Брітні, а її двійник.

У коментарях на сторінці Брітні фанати тільки нагнітали обстановку. Співачку просили дати знак, якщо трапляється щось погане. У результаті, коментарі були закриті. Хто ж це зробив: Брітні чи той, хто користується її обліковим записом?

А ти віриш у подібні теорії про співачку? Поділися думкою у коментарях.

Читайте також:  Чому друзі проти стосунків Шакіри з актором, який молодший на 16 років

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я