Чому Емілі Ратаковські розлучилася зі своїм новим хлопцем Пітом Девідсоном

16

Емілі Ратаковскі, яка нещодавно розлучилася зі своїм чоловіком Себастьяном Беар-Макклардом, часу не марнує. Після розставання 31-річна модель довго не сумувала. Хоча навіщо сумувати за ошуканцем і зрадником. Модель почала ходити на побачення, активно спілкуватися із новими людьми, зав’язувати знайомства. Навіть нові відносини у Емілі почали досить швидко. Вона почала зустрічатися з коміком Пітом Девідсоном. Подейкували, що їхні стосунки все серйозніші та серйозніші. Але зараз відомо, що Емілі Ратаковські та Піт Девідсон розлучилися. Чия це була ініціатива, розкажемо далі.

Емілі Ратаковські та Піт Девідсон

У серйозність відносин Емілі та Піта мало хто вірив. Адже 29-річного коміка недаремно вважають ловеласом. У його списку романів та інтрижок багато знаменитих жінок. Знайшлося містечко навіть для Кім Кардашьянз якою Піт був близьким у 2021 році.

Проте інсайдери зовсім недавно ділилися, що у Піта та Емілі все досить серйозно. «У них все добре, і стає навіть трохи серйознішим. У них є спільна любов до Східного узбережжя та схожі вайби у характерах та стилі. І з Пітом завжди те саме: він дійсно змушує Емілі сміятися і робить все веселіше»– ділилися інсайдери.

Піта зовсім не бентежило, що Емілі має дитину від шлюбу з Беар-Макклардом. Навпаки, він до материнства своєї дівчини ставився з розумінням та серйозністю. Як би там не було, стосунки у пари не склалися.

Чому Піт та Емілі розлучилися

У відносинах Девідсона та Ратаковські, як повідомляють інсайдери, зник вогник. Вони почали спілкуватися як друзі. Тому й вирішили поставити у романтичних відносинах крапку.

Крім того, Емілі після розставання з чоловіком поки що не хоче вплутуватися в щось серйозне. Моделі подобається ходити на побачення та почуватися при цьому вільною. До речі, Ратаковська навіть зізналася, що скачала собі програму для знайомств.

Читайте також:  Чи лагодить Дженніфер Лопес з колишньою дружиною Бена Аффлека

Вперше про стосунки Піта та Емілі з’явилися чутки у листопаді 2022-го. Вони проводили час, ходили побачення. Пізніше разом вони відвідали баскетбольний матч. Але в цей же час знаменитості не відмовляли собі у спілкуванні з іншими потенційними партнерами. Девідсона, наприклад, неодноразово бачили з його колегою Чейз Суї Вондерс. Ратаковськи ж гуляла з діджеєм Ораціо Ріспо. А ще цілувалася з художником Джеком Гриром.

Зараз і Піта, і Емілі все влаштовує. Вони не робили ілюзій, що в них зав’яжуться міцні стосунки. Крім того, і коміку, і моделі, схоже, зараз подобається їхня свобода.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я