Блейк Лайвлі подарувала Райану Рейнольдсу четверту дитину

168

Четверта дитина Райана Рейнольдса та Блейк Лайвлі з’явилася на світ на початку 2023 року. Точної дати народження малюка поки що не знає ніхто, крім самих батьків та їхніх найближчих друзів. Більше того, навіть пронозливі папараці все ще не мають поняття, хлопчик це чи дівчинка! Так, Райан Рейнольдс і Блейк Лайвлі дуже відверті з шанувальниками та журналістами. Віддамо артистам належне — подружжя розповідає лише те, що хоче саме. Сторонніх же втручань у своє сімейне життя Райан та Блейк не терплять!

Четверта дитина Райана Рейнольдса та Блейк Лайвлі. Малюк-загадка

Прекрасна пара

Райан Рейнольдс та Блейк Лайвлі були улюбленцями публіки ще до того, як стали чоловіком та дружиною. Тепер шанувальники не тільки обожнюють акторів окремо, але ще й захоплюються їхнім шлюбом. Так, подружжя регулярно підколюють одне одного в соцмережах. Але за постійними жартами ховаються щире кохання та взаємна повага.

Важко повірити, що Рейнольдс та Лайвлі перебувають у шлюбі вже 11-й рік. Як би там не було, факт залишається фактом: минуло десять з лишком років, а динаміка взаємин Райана і Блейк змінилася лише на краще. Позитивно на подружжя вплинули і їхні діти, яких тепер у акторського подружжя налічується четверо.

Спадкоємці артистів

Старша із четвірки малюків Рейнольдса, Джеймс, з’явилася на світ 16 грудня 2014 року. Друга дочка пари, Інес, народилася 2016 року, а третя, Бетті, — 2019-го. Дівчаток своїх Райан щиро любить, хоч і не забуває жартувати з приводу своєї сім’ї у кожному інтерв’ю. Так, минулого року на фестивалі в Каннах Рейнольдс сміявся: «Мої доньки зовсім дикі. Іноді я навіть боюся, що в них сказ».

Читайте також:  Ріанна вдруге стала мамою. Ось що відомо про новонародженого

Проте бути батьком трьох дочок Райану, за його власним зізнанням, дуже подобається. У пориві відвертості артист якось зізнався: «Адже я з сім’ї, де народжувалися лише хлопчики, молодший із чотирьох братів. Виховувати лише дочок для мене — справжній подарунок. Насолоджуюся кожною секундою!»

Четверта дитина

Загадкова четверта дитина Райана Рейнольдса та Блейк Лайвлі стала темою численних пересудів ще у вересні 2022 року. Нагадаємо, саме тоді актриса вийшла на червону доріжку у сукні, що елегантно підкреслює її округлий живіт. З того часу знімки вагітної Блейк періодично з’являються в соцмережах пари.

Проте подружжя суворо контролює, чим саме вони діляться з публікою. Так, наприклад, восени 2022 року Лайвлі прямо написала: викладає в Мережу оберемок знімків лише заради того, щоб папараці вгамувалися. Журналісти поступилися, розуміючи: більшого від зіркової пари вони не отримають.

Поки що відомо, що малюк з’явився на світ взимку 2023 року. Швидше за все, пологи пройшли у січні, адже вже 13 лютого Лайвлі поділилася з фанатами свіжим знімком без слідів живота. Підлогу малюка подружжя поки розкривати не поспішають. Райан і Блейк зізнаються: самі впізнали його лише під час пологів, оскільки не хотіли псувати собі сюрприз. Втім, Рейнольдс сподівався на ще одну доньку. Судячи з посмішок пари на останніх знімках, все пройшло добре. Тож шанувальникам подружжя залишається лише порадіти за своїх кумирів!

Фото на прев’ю Gettyimages

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я