Birkenstock встановила ціну акцій на рівні 46 доларів

26

«Династія шевців» із землі Рейнланд-Пфальц підняла хвилю активності на Уолл-стріт, проводячи IPO, і, зважаючи на все, вже визначила ціну акцій.

Birkenstock встановила ціну акцій на рівні 46 доларів

Birkenstock встановила ціну акцій на рівні 46 доларів

Виробник сандаль Birkenstock стримує ціну своїх акцій для IPO у Нью-Йорку, повідомляють ЗМІ. Birkenstock встановила ціну акцій на рівні 46 доларів – у середині раніше узгодженого діапазону від 44 до 49 доларів, пише Wall Street Journal. За цією ціною компанія зі штаб-квартирою в Лінці-на-Рейні (земля Рейнланд-Пфальц) коштуватиме на фондовому ринку близько 8,6 млрд. доларів (близько 8,1 млрд. євро)..

Основний власник L Catterton, пов’язаний із групою LVMH та її мільярдером Бернаром Арно, збереже контроль над Birkenstock після IPO.

Плани Birkenstock сколихнули хвилю активності на фондовому ринку США після більш ніж річного застою. В останні тижні, серед інших, на біржу вийшли розробник мікросхем Arm та служба доставки Instacart. Кожна з них встановила ціну розміщення верхньої межі цінового діапазону. Однак папери не змогли утримати початкове зростання цін. Акції Arm нещодавно торгувалися значно нижчими за проміжні максимуми, ціна акцій Instacart впала нижче за ціну випуску.

За даними компанії, витоки Birkenstock сягають 1774 року. Майже 250 років тому шевець Йоханнес Біркеншток започаткував «династію шевців». Компанія називає себе «винахідником устілки». Сандалії вже давно втратили свій колишній імідж екологічних тапочок, і в останні роки вони все більше перетворюються на модний аксесуар, у тому числі завдяки співпраці з такими елітними брендами, як Dior та Manolo Blahnik.

Читайте також:  200 тонн наркотиків вилучив Інтерпол у Латинській Америці

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я